Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Καναπές και πολυθρόνα, αξίας 3.350 ευρώ, στη ΓΑΙΑΟΣΕ

Λεφτά υπάρχουν ! Εμείς πάντως  του αφιερώνουμε την διπλανή πολυθρόνα ....
Την ανανέωση του γραφείου του με δερμάτινο καναπέ και μία πολυθρόνα, έναντι 3.350 ευρώ, αποφάσισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ Αθανάσιος Σχίζας.
Ο κ. Σχίζας ανέλαβε τη διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ, κατόπιν εισήγησης της Δημοκρατικής Αριστεράς, όταν αυτή μετείχε στην κυβέρνηση συνεργασίας. Μάλιστα, μία από τις πρώτες του κινήσεις ήταν η διενέργεια
διαχειριστικού ελέγχου της περιόδου Οκτώβριος 2010 έως Φεβρουάριος 2013, δηλαδή την εποχή που την ευθύνη της εταιρείας είχε ο κ. Νίκος Ιωαννίδης.

Η ΓΑΙΑΟΣΕ, που αποτελεί πρώην θυγατρική εταιρεία του ΟΣΕ, είχε το 2012 έσοδα 3,3 εκατ. και κέρδη 1,2 εκατ.

Η εταιρεία, που το σύνολο πλέον των μετοχών της ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, το οποίο ανέλαβε την περιουσία του ΟΣΕ ως αντάλλαγμα για την ανάληψη του χρέους του, εκμισθώνει 500 ακίνητα σε ολόκληρη τη χώρα.

Παράλληλα, διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων με γεωτεμάχια έκτασης 100.000 στρεμμάτων και πλήθος κτιρίων άνω των 4.500 με εμβαδόν 540.000 τ.μ.


Φ. Φωτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου