Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Όταν οι μηχανοδηγοί έδιναν τον αγώνα ενάντια στον Νόμο 3891 ....


Οι μηχανοδηγοί δεν ξεχνούν και δεν ξεχρεώνουν κανένα απο την ευθύνη του ...
Περισσότερα απο 3 χρόνια έχουν περάσει  και θυμηθήκαμε σήμερα το βίντεο που είχαν φτιάξει τότε νέοι μηχανοδηγοί , όταν και  κορυφωνόταν η διαμάχη με την 1η μνημονιακή Κυβέρνηση , για την ψήφιση του Νόμου 3891 , τα αποτελέσματα του οποίου βλέπουμε σήμερα . Μιας λοιπόν και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η
ΕΕΣΣΤΥ είναι στο ΤΑΙΠΕΔ και οι ιδιωτικοποιήσεις επανέρχονται  αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε την τότε προσπάθεια των συναδέλφων μας που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στο διαδίκτυο. 
(Με τον Κ.Ρ. να είναι ο δημιουργός του βίντεο , χρησιμοποιώντας μέρος των όσων λέγονταν  στα σποτάκια που η ΠΕΠΕ είχε φτιάξει τότε και ακουγόντουσαν σε πολλά ραδιόφωνα  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου