Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτίλα του Χρήστου Ρετσινά

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !
Kύριε Ζηλιασκόπουλε τι άλλο θα πρέπει να ανεχτούμε ; 
Κύριε Χρυσοχοίδη , αυτή είναι η μεταρρύθμιση στο κράτος;
Ο Διεθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  που χλευάζει στο internet τους μηχανοδηγούς της 53 (Συμβάν Ασωπού ) την ώρα που δεν τους έχει ακόμα καλέσει να δώσουν αναφορά για το συμβάν!
Μας στείλανε  και δημοσιεύουμε την φωτογραφία που πόσταρε στο facebook πριν 15 μέρες περίπου ο Δ.ντης ΔΙΚΑΜ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ρετσινάς Χρήστος , μαζί με το σχόλιο που την συνόδευε και που προφανώς αναφέρεται στους μηχανοδηγούς της 53 , μετά το συμβάν στον Ασωπό .
Ο κύριος αυτός που είναι Διευθυντής στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,
στο ευαίσθητο κομμάτι της εκμετάλλευσης το οποίο αφορά την μεταφορά χιλιάδων επιβατών καθημερινά , χαριεντίζεται στα social media , βγάζοντας την εμπάθεια του απέναντι στους μηχανοδηγούς ,
ιδιαίτερα αν αυτοί  του ασκούν κριτική.


Και επειδή ο μηχανοδηγός της 53 τυχαίνει να  έχει ασκήσει έντονη κριτική στον κ. Ρετσινά , ο εν λόγω Διευθυντής αποφάσισε να επιδείξει με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη εμπάθεια του , σχολιάζοντας με εμετικό τρόπο ένα συμβάν που θα μπορούσε να κοστίσει τις ζωές δεκάδων επιβατών  προκειμένου να προσβάλει χυδαία τους μηχανοδηγούς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ρετσινάς στην τελευταία σύσκεψη που έγινε για θέματα ασφαλείας μετά το συμβάν με την 53 , επέλεξε να μην καλέσει τους μηχανοδηγούς της αμαξοστοιχίας  γιατί δεν ήθελε να γίνουν γνωστά τα όσα είδαν και έζησαν , και τα οποία θα αποδείκνυαν με λεπτομέρεια τα όσα εγκληματικά έχουν συμβεί επί των ημερών του .

Η καλύτερη απάντηση στον Ρετσινά και τους Ρετσινάδες αυτού του τόπου , δόθηκε εκείνη την μέρα από τους επιβάτες της 53 , οι οποίοι εξήραν το έργο του προσωπικού της αμαξοστοιχίας .

Τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα πούμε , τα γνωρίζουν όλοι οι μηχανοδηγοί. 

Στο σημείο που έγινε το συμβάν υπάρχει αριστερή μεγάλη καμπύλη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία ορατότητα.

Πρόκειται λοιπόν για στοχευμένη αλητεία σε βάρος των μηχανοδηγών , η οποία δεν μπορεί να μείνει  αναπάντητη.

Εμείς ρωτάμε τον κ. Ζηλιασκόπουλο , μέχρι πότε θα ανέχεται αυτές τις συμπεριφορές του Ρετσινά καθώς είναι γνωστό ότι η σύμβαση του εν λόγω κυρίου έχει λήξει στις 31.12.2013 μετά από αλλεπάλληλες  ανανεώσεις αφού ο κ. Ρετσινάς ως γνωστό από το 2010 έχει υποβάλει την παραίτηση του για να γλυτώσει το εφάπαξ του και εργάζεται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ με συμβάσεις έργου .

Για άλλη μια φορά  όμως , ο κ. Ρετσινάς απέδειξε ότι είναι εμπαθής , μνησίκακος και το κυριότερο επικίνδυνος για την ασφάλεια της κυκλοφορίας .


Φυσικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει για αυτά  και η ΠΕΠΕ…..




6 σχόλια:

  1. Αν ειχε αναγραφει στην λεζαντα ... ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΩΟ , ΤΟ ΖΩΟ... τοτε ολα θα ειχαν αποσαφηνισθη.. τα παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μου κάνει εντύπωση. Ειχε δώσει τέτοια δείγματα και οταν ηταν δικός μας διευθυντής. (προσωπικού κίνησης) Να τον χαίρεστε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευκαιρια μα κοψουμε τον καθαριστη τζαμιων για περισσοτερη οικονομια,να σωσουμε την εταιρεια.εγω λεω να αγορασουμε κανα ταφ να κουβαλαμε και ενα κουβαδακι με σαπουναδα,και σε καθε μηχανοστασιο,να σκαρφαλωνουμε στα ταμπονια και στα σκαλοπατια,και να τα καθαριζουμε μονοι μας.ζητω το μνημονιο!!!η΄αλλιως να μας δινουν καμια χουφτα κερματα,να δινουμε σε κανα οικονομικο μεταναστη μεροκαματο να μας τα καθαριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ζώο κατι ξέρει απο ζώα.Όσο για σας κύριοι αργά ξυπνήσατε τι κάνατε απο το 2010 για αυτό: τίποτα αυτός και ο άλλος ο νεκροθαύτης ο Ζηλιασκόπουλος είναι για κλωτσιές αλλά ποιός θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως τελικά να είμαστε και αυτοί που έχουν κάνει τα περισσότερα για τον Ρετσινά.
    Για αυτό και έχει εκτροχιαστεί σε τέτοιες συμπεριφορές που τελικά αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε κάνει πουθενά λάθος στην κριτική που του ασκούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά να πάθετε.
    Αυτός σας φτύνει και εσείς τον γλύφετε .
    Μια ματιά στους φίλους του στο facebook και θα καταλάβετε, εκεί θα δείτε μηχανοδηγούς που τον τιμήσανε αφού τον κάνανε φίλο τους. Μήπως γλύφτες;
    Εγώ πάντως δεν ξέρω τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή