Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΣΒΕ ζητά πειθαρχικό έλεγχο σε Προιστάμμενο Δ/νσης !

ΑΠΟΛΥΤΩΣ μοιραίες οι συγκρίσεις με το ...Σωματείο μας , την  ΠΕΠΕ,  που άφησε  να τιμωρηθούν μηχανοδηγοί με στημένες απολογίες απο τον Δ/ντη ΔΙΚΑΜ , (όταν και κλήθηκαν να κάνουν απεργοσπασία )κ με τους συνδικαλιστές μας , να κάθονται και να ακούνε Διευθυντή να τους λέει ότι τιμώρησε εργαζόμενους για αυτά που γράψανε στο ....facebook.΄

Ο ΣΣΒΕ λοιπόν ζητά τον πειθαρχικό έλεγχο Διευθυντή επειδή έστειλε απολογία σε
εργαζόμενο κρίνοντας πως με αυτήν θίγει και τα συμφέροντα του Οργανισμού .

Ολόκληρη η επιστολή του ΣΣΒΕ 


Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας με την Αριθ. Πρωτ. 4/22-01-2014, επιστολή του στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ. κ. ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,  ζητά να ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος  στον προϊστάμενο της Δ/σης  Συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης κ. Τσιρόγλου , για παράβαση των άρθρων 6, 38.1α, 38.1β και 65.1  του Εσωτερικού Κανονισμού του Οργανισμού.
Μετά την κλήση σε απολογία του συν. ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ   είναι προφανές ότι  ο  κ. Τσιρόγλου   είναι επικίνδυνος όχι μόνο για το προσωπικό που προΐσταται αλλά  και για τα συμφέροντα του οργανισμού.

 
                                                                                                    

                                                                  Για το Δ.Σ.
                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΛΑΖΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                    ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  



Εμείς ρωτάμε τα λιοντάρια της ΠΕΠΕ ...

Τα βλέπετε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου