Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ένταση στην χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ μετά απο πρόταση της ΑΣΚΕ

Μεγάλη ένταση υπήρξε προς το τέλος της χτεσινής συνεδρίασης καθώς το Προεδρείο ( Τουρλής - Θεοδωρόπουλος) αρνήθηκε να θέσει προς ψήφιση πρόταση της ΑΣΚΕ !

Η πρόταση της ΑΣΚΕ αφορούσε την παραχώρηση προθεσμίας 1 μήνος στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο την ΠΕΠΕ , προκειμένου να

προσαρμόσει τους δρομολογιακούς χρόνους στις πραγματικές ταχύτητες (βραδυπορίες , κατάσταση γραμμής , ταχύτητες Προαστιακού κτλπ) και μετά την πάροδο του μήνα , αν αυτό δεν συμβεί να προχωρήσει η ΠΕΠΕ σε κινητοποιήσεις.


Η πρόταση η οποία θα ψηφιζόταν και απο άλλες παρατάξεις δεν μπήκε τελικά σε ψήφιση μετά την άρνηση του Πρόεδρου και του Γραμματέα ( υποστήριξαν ότι θα σταλεί το εξώδικο για τα προβλήματα στην γραμμή - τροχαίο υλικό , που είχε ψηφιστεί στο προηγούμενο ΔΣ και καλύπτει την θέση της ΑΣΚΕ ) , προκαλώντας την μεγάλη αντίδραση του συναδέλφου Ζαφείρη Βελλή , ο οποίος διαμαρτυρόμενος υποστήριξε πως η ΠΕΠΕ λειτουργεί με πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Επίσης κατά την πάγια τακτική της ΑΣΚΕ , δήλωσε πως όταν στην κοπή πίτας παρεβρίσκονται στελέχη της Διοίκησης , η ΑΣΚΕ αποχωρεί και θύμισε πως είχε δώσει το παρών σε εκδήλωση που ήταν μόνο μηχανοδηγοί.

Εμείς πραγματικά απορούμε με την στάση του Προεδρείου της ΠΕΠΕ .

3 σχόλια:

  1. Γιατί απορείτε; Μια μικρή κυβέρνηση είναι και το προεδρείο της ΠΕΠΕ που ακολουθεί κατά πόδας στον πόντο τη μεγάλη εθνοσωτήρια κυβέρνησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο( βλέπε καθυστερήσεις) δεν θα δίναμε καλή εικόνα στον ξένο επενδυτή .
    Στρατηγέ ιδού ο στρατός σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια να δουμε πρωτα τους καινουριους προισταμενουςκαι μετσ το συζηταμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή