Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΠΟΣ με τον κ. Αγιάσογλου

2 στα 2 (μετά τον ΟΣΕ ) , αφού ΟΛΑ πάνε καλά σύμφωνα με τις Διοικήσεις!
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΣ με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΕΣΣΤΥ κ. Αγιάσογλου .
Στην συνάντηση ο Δ/νων Σύμβουλος φάνηκε και πάλι θετικός στο ενδεχόμενο της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ( ανοίγει η κουβέντα και σε
άλλες ΔΕΚΟ όπως μαθαίνουμε , αλλά για το οικονομικό κουβέντα !) , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ρευστότητα αφού η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι συνεπέσταση στις υποχρεώσεις της απέναντι στην ΕΕΣΣΤΥ , το τροχαίο υλικό ρολάρει αφού τροχοί και ανταλλακτικά υπάρχουν και επισκευάζονται τα προβλήματα(έχουν δοθεί και παγίες στα μηχανεργοστάσια προκειμένου να γίνονται άμεσα οι επείγουσες αγορές ) , σήμερα κυκλοφορούν 12 Ηλεκτράμαξες οι οποίες σύντομα θα γίνουν 16, ενώ τα 15 Railbus που είναι σήμερα διαθέσιμα θα γίνουν 19 σε 2 μήνες ! (με τις Ad- Tranz , τι γίνεται αλήθεια;;).

Τα ρούχα των μαθητών θα είναι έτοιμα τις επόμενες μέρες , ενώ δεν μπορεί να γίνει κάτι με τον τρόπο πληρωμής καθώς υπάρχει υπογεγραμμένη Σύμβαση με τον ΟΑΕΔ . Τα ένσημα τους καλύπτονται στο ακέραιο .

Τελειώνοντας , αναφέρθηκε και στο θέμα με το λογιστήριο ( και τις 250 χιλιάδες που έγραψε το στέκι ότι κοστίζει η υποστήριξη της ΕΕΣΣΤΥ ) απαντώντας πως είναι φθηνότερη και απο ότι κοστίζει η υποστήριξη στον ΟΣΕ .

Για το θέμα πάντως αυτό εμείς θα επανέλθουμε !

Στην συνάντηση παρεβρέθει σύσσωμο το Προεδρείο της ΠΟΣ .




2 σχόλια:

  1. Μπορεί η ΠΟΣ να μου γνωρίσει πως τα 17 Railbus θα γίνουν 19.. Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε έμεις οι "απλοί" σιδηροδρομικοί; Ποιός μ@$#σε τα 2 από τα 17 και σε 2 μήνες θα έχουν γεννητούρια !
    Η ομοσπονδία σιδηροδρομικών ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ όιτ ΣΥΝΟΛΙΚΑ τα Railbus είναι 17 ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διαβάσαμε κι αυτό! Τα Rail bus κυοφορούν κατά την ΠΟΣ! Και σε λίγους μήνες θα γεννήσουν άλλα δύο!!!
    Ρεεεεε....πάτε καλά; Είστε εσείς εργαζόμενοι του σιδηροδρόμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή