Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αποφάσεις Προεδρείου ΠΟΣ

Το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών που συνεδρίασε σήμερα 14/2/2014, αποφάσισε τα εξής:





1. Να αποστείλει εξώδικο στις Διοικήσεις του ομίλου ΟΣΕ με το οποίο τις καλεί σε διάλογο για τη ΣΣΕ. 
2. Συγκεντρώσεις από κοινού με τα Σωματεία – μέλη της ΠΟΣ, στους χώρους εργασίας για ενημέρωση για τη ΣΣΕ και προετοιμασία για τις άμεσες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός της εβδομάδας. 

3. Να παρέμβει στη Διοίκηση του ΟΣΕ για το ζήτημα των εργολαβιών αλλά και των καρτών ΜΜΜ  για το προσωπικό, που κωλυσιεργούν.  Επίσης για το ζήτημα της επαναφοράς των απολυμένων – μεταταγμένων συναδέλφων. 
4. Αποφασίστηκε συγκέντρωση έξω από το ΤΑΙΠΕΔ την Πέμπτη 20/2/2014, ώρα 11.00’ , όπου θα διατρανώσουμε την αντίθεσή μας για τις ιδιωτικοποιήσεις των εταιρειών.






                                                                                ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου