Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση ΠΕΠΕ για συγκέντρωση στο ΤΑΙΠΕΔ

Η ανακοίνωση του Σωματείου μας , που καλεί τους μηχανοδηγούς να δώσουν το παρών στην μεθαυριανή συγκέντρωση έξω απο το ΤΑΙΠΕΔ .....
Συνάδελφοι,
To Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Ε. καλεί τα μέλη του να δηλώσουν απεργιακό παρών την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 στη στάση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί από 12.00’ έως 15.00’ στο Νομό Αττικής και να παρευρεθούν όλοι στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (στη Σταδίου) και ώρα 12.30’ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της
ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ – εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου – όπου και πρέπει να παραμείνουν παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Υ.Γ. Σεβόμενοι τον Έλληνα Πολίτη που επιλέγει το τρένο για την ασφαλή και ποιοτική μεταφορά του από τη στάση εργασίας (12.00’ – 15.00’) έχουν εξαιρεθεί τα τρένα του άξονα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και αυτά γίνονται κανονικά. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε.
   Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
               ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                  ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου