Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Νέοι εξωτερικοί συνεργάτες στην ΕΕΣΣΤΥ

Διαβάζαμε  την ανακοίνωση του Σ.Σ. Λαρισαϊκός  ότι 30 συνάδελφοι μαζί με το Σωματείο ανέβηκαν στην Καρόλου για να συναντήσουν τον Δ/ντα Σύμβουλο  κ. Αγιάσογλου και να του εκθέσουν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην μισθοδοσία του προσωπικού .
Κάνοντας λοιπόν την καθιερωμένη βόλτα στην Διαύγεια , βρήκαμε και 2 αποφάσεις συνολικού κόστους 10 χιλιάδων Ευρώ 
(για το διάστημα απο 02/2014 εως 12/2014) , για την πρόσληψη τέως Δημοσίων Υπαλλήλων (όπως αναφέρεται στις αποφάσεις ) για την Οργάνωση του Γραφείου του κ. Αγιάσογλου και για την ανάθεση της γραμματειακής υποστήριξης της λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου .

Τα ποσά είναι βεβαίως μικρά , αλλά αναριωτιόμαστε .

Δεν θα έπρεπε να γίνει έστω και μια προκήρυξη για τις θέσεις αυτές . (αν βέβαια δεν βρισκόταν κάποιος - κάποια συνάδελφος απο την Καρόλου ;) .

Κρατάμε την αποστροφή στις  αποφάσεις που δημοσιεύουμε παρακάτω και  που λέει ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού στην ΕΕΣΣΤΥ .



Κλείνοντας οφείλουμε να γράψουμε ότι ο κ. Αγιάσογλου είναι ο μοναδικός  Σύμβουλος στον Όμιλο ΟΣΕ  που δημοσιεύει τις λεπτομέρειες των συμβάσεων των εξωτερικών Συνεργατών στην Διαύγεια .
Και οφείλουμε να τον συγχαρούμε για αυτό γιατί πάει σε αντίθεση με το ρεύμα που υπάρχει στις άλλες Διοικήσεις που ενώ έχουν εξωτερικούς συνεργάτες επιλέγουν να μην δημοσιεύουν απολύτως τίποτα .

4 σχόλια:

  1. Μιλάμε για ανάθεση έργου με ψίχουλα. Ξεφτιλίστηκαν και οι εξωτερικοί συνεργάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ Ο.Σ.Ε.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ 5.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ??? ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε,

    Τίποτα δεν είναι ψίχουλα σήμερα. !!!

    Υπάρχουν σήμερα στο ΟΣΕ Διοικητικοί, που θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά αυτή. Αύριο οι Διοικητικοί αυτοί μπορεί να είναι σε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν παρουσιαστείς ποτέ στην θέση αυτή για δουλειά, αλλά πάρεις το χρήμα ζεστό, έλα να μου πεις ότι είναι λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή