Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Eπιστολή - απάντηση Χρυσούλας Κιοσελάκη στην ανακοίνωση του ΣΣΒΕ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή απο την συνάδελφο σταθμάρχη Χρυσούλα Κιοσελάκη , μέλος του ΔΣ της ΠΕΣΣΟΣΕ που αναφέρεται σε όσα συμβαίνουν στην Θεσσαλονίκη απαντώντας έτσι στην  ανακοίνωση του ΣΣΒΕ . Η επιστολή >
Ως εκπρόσωπος των συναδέλφων που εργάζονται με το ωράριο των 13 ωρών κ με δυο αναλήψεις την ίδια ημερομηνία κ ως εκπρόσωπος τους στην ΠΕΣΟΣΕ θέλω να πω σε ότι αφορά την καταγγελία του ΣΣΒΕ ότι:
Κανείς συνάδελφος δεν πρότεινε τα ωράρια αυτά, τα ωράρια ήταν πρόταση της επιθεώρησης Θεσ/ νικης κ η πρώτη που αντέδρασε ήμουν εγώ ως άμεσα ενδιαφερομενη κ ως μέλος του σωματείου μας. 

Μήπως ξέχασε ο ΣΣΒΕ την συζήτηση μας μέσα στην επιθεώρηση;  

Ξέχασε ότι παράνομο έκρινε μόνον την ανάπαυση κ απείλησε με καταγγελία την επιθεώρηση κ όχι αυτό; 
Γιατί το δέχτηκε κ δεν προστάτεψε τους συναδέλφους ως όφειλε κ ενοχλήθηκε από την καταγγελία της ΠΕΣΣΟΣΕ; 
Μήπως η ΠΕΣΟΣΕ ενοχλεί που υπάρχει στην Βόρεια Ελλάδα; 

Αυτά προς το παρόν, περιμένω κ εγώ την καταγγελία από τον ΣΣΒΕ ως οφείλει να κάνει κ τα περί πολέμου μεταξύ σωματείων είναι ανάξια λόγου

Κιοσελακη Χρυσούλα μέλος κ αναπληρώτρια οικονομική γραμματέας ΠΕΣΣΟΣΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου