Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στον Ασωπό ο ελαστιχοφόρος γερανός για την ανάσυρση της 032

Σε πείσμα όσων πόνταραν  στο αντίθετο ο ελαστιχοφόρος γερανός από σήμερα βρίσκεται στον σταθμό του Ασωπού για να ξεκινήσει η διαδικασία ανάσυρσις της Δ/Η 032.
Στον γερανό τοποθετήθηκαν ειδικά τροχοφορεία που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο στην Λεύκα και έτσι μπόρεσε να μετακινηθεί σιδηροδρομικά απο τον Μπράλο στον Ασωπό.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες απο την πολύ δύσκολη επιχείρηση












































Τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους , οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την δυσκολία της επιχείρησης....

Αργότερα θα έχουμε και μια αποκάλυψη  για το θέμα






1 σχόλιο:

  1. Με το καλό να γίνει και επιτυχής η ανάσυρση για να σταμάτησει η καταμέτρηση την ημέρων της αμαρτώλης Δ/Η και του καταραμένου χαντακιού.Άραγε θα υπάρχει και ο ίδιος ζήλος για την ανέυρεση του μποινγκ με τους 230 αγνωούμενους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή