Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

3o σοβαρό συμβάν σε διάστημα 3 μηνών , μια σοβαρή διαπίστωση

Εκτός απο την διάλυση που επικρατεί στην υποδομή ....
Απορούμε γιατί κανείς δεν αναφέρεται στο θέμα της υποστελέχωσης από προσωπικό κίνησης των αρτηριακών τρένων .  
1 ( ένας ) μόνο συνάδελφος υπεύθυνος για την ασφάλεια εκατοντάδων επιβατών σε αμαξοστοιχίες με 6 βαγόνια !
Έχουν διαβάσει άραγε
τον κανονισμό όσοι αδιαφορούν - σιωπούν για αυτό το ζήτημα ; 

Κλειστή ακόμα η γραμμή ανόδου , τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να απομακρύνουν την μηχανή (έχει υποστεί σοβαρές ζημιές ) απο το σημείο. 

Το στέκι της έλξης , θα ανοίξει το σοβαρό αυτό θέμα τις επόμενες μέρες. 

3 σχόλια:

  1. Αλλο ενα σωματειο που κανει τα στραβα ματια εις βαρος των μελων του...γιατι οι εργαζομενοι δεν παιρνουν την κατασταση στα χερια τους?ειναι θεμα ασφαλειας στο κατω κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιό σωματείο μιλάτε, γι' αυτό που ο πρόεδρός του έλεγε κατά τη διάρκεια των μετατάξεων 'ο σώζων εαυτόν σωθείτω;' έχοντας φυσικά εξασφαλίσει τη δική του αλλά και των άλλων κολλητών του παραμονή;. Για το σωματείο που δεν άνοιξε μύτη πριν και μετά τις μετατάξεις γιατί ίσως βόλευε πολλούς αυτή η εξέλιξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παραλέτε ρε παιδιά.Αφού στις δημόσιες σχέσεις είναι πρώτο αυτό το σωματείο. Υ.Γ.Βλέπε τις ευχές που δίνει στους καινούργιους συναδέλφους του κλάδου για καλή σταδιοδρομία άμα τη αναλήψει των καθηκόντων τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή