Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Σήμερα τα πρώτα κοντέινερ απο Ικόνιο για Θριάσιο και μετά στο 63502 !

Το στέκι της έλξης , το blog των μηχανοδηγών , έχει ασκήσει σκληρή κριτική κατά καιρούς για τα όσα - εγκληματικά - έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στον σιδηρόδρομο και τις περίφημες προσπάθειες για την δήθεν εξυγίανση.
Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ένα απο τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας αποκτά και ουσιαστικά σιδηροδρομική σύνδεση έπειτα απο δεκαετίες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε
αύριο θα γίνει η πρώτη μεταφορά κοντέινερ απο το Ικόνιο στο Θριάσιο για να μεταφερθούν μετά στην Βόρεια Ελλάδα με την αμαξοστοιχία 63502.

Είναι πραγματικά μια στιγμή ορόσημο για τον απαξιωμένο Ελληνικό Σιδηρόδρομο και εμείς ελπίζουμε επιτέλους να βρεί τον δρόμο του.

Πέρα απο τις όποιες διαφωνίες μας , αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα αυτός ο σχεδιασμός.

Και φυσικά να μην ξεχνιόμαστε . 

Αποκτά τεράστια υπεραξία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ , η Ελληνική Δημόσια Σιδηροδρομική Εταιρεία .

Να το γνωρίζουν καλά όσοι θέλουν το ξεπούλημα - ιδιωτικοποίηση της.

Γιατί εμείς εδώ  , στο blog των μηχανοδηγών ,  πιστεύουμε στις απεριόριστες δυνατότητες του ενιαίου Δημόσιου Σιδηροδρόμου.

1 σχόλιο:

  1. παρολα αυτα θα στειλουν εργαζομενους στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα!θα πανε?μενει να το δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή