Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Βγάζουν το χακί οι συνάδελφοι στην ΣΤΑ.ΣΥ ;

Έντονα ακούγεται ότι μετά απο 13 μήνες θητεία , σε καιρό δημοκρατίας πάντα , οι συνάδελφοι στην ΣΤΑ.ΣΥ θα ....αποστρατευτούν απο την 3η μνημονιακή Κυβέρνηση .
Εν όψει εκλογών άλλωστε , πρέπει οι Κυβερνώντες να θυμίσουν ότι ζούμε όντως σε μια δημοκρατική χώρα.
Εμείς ευχόμαστε να κάνει πράξη τις δηλώσεις που έκανε ο Υφυπουργός κ. Παπαδόπουλος Μιχάλης απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα να αρθεί το απαράδεκτο αυτό μέτρο εξαναγκασμού και υποταγής των εργαζομένων που μόνο στην Ελλάδα υφίσταται.

1 σχόλιο:

  1. Συναδελφοι και στναδελφισσες,τα χακι τα ρουχα μην τα πεταξετε,πλυντε τα,να τα σιδερωσετε,και μετα να τα διπλωσετε καλα με ναφθαλινη.Θα ξαναχρειαστουν μετα τις εκλογες.Ο μια φορα προδοτης,μια ζωη προδοτης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή