Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ερωτηματικά απο πολλούς μηχανοδηγούς.....

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουμε δεχτεί τις τελευταίες ώρες αλλά και μηνύματα οργής για την παρουσία μηχανοστασιάρχη (μέλους της ΠΕΠΕ) απέναντι στο αίτημα των μηχανοδηγών για την προσαύξηση του 30% στο ΣΕΠΕ σήμερα.
Εμείς θα αναφερθούμε στα γεγονότα.

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ
ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ που έχει κάνει και την καταγγελία , είπε στο ΔΣ  ότι έχει πληροφόρηση ότι μάρτυρας ΥΠΈΡ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα είναι ο συνάδελφος Καπετανάκης Χρήστος , ζητώντας την παρέμβαση Προέδρου και Γραμματέα για το θέμα , τονίζοντας τα αυτονόητα.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Γραμματέας διαβεβαίωσαν πως δεν θα είναι τελικά ο συνάδελφος Καπετανάκης μάρτυρας υπέρ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , αφού είναι μέλος του Σωματείου , το οποίο έχει στείλει και εξώδικο για το θέμα.

Τελικά ο συνάδελφος Καπετανάκης , παρευρέθη στην Επιθεώρηση σήμερα , γεγονός που πλέον ανοίγει την συζήτηση για πολλά θέματα σχετικά με την λειτουργία της ΠΕΠΕ , και την συμπεριφορά μελών της .

Επίσης μας ρωτήσατε γιατί δεν δόθηκε η Νομική Κάλυψη απο την ΠΕΠΕ.
Όπως μας είπε ο συνάδελφος Γενιδούνιας , δεν έθεσε το θέμα στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ για λόγους που θα εξηγήσει ο ίδιος.




2 σχόλια:

  1. Ο λόγος που δεν ζήτησα απο την ΠΕΠΕ Νομική Κάλυψη είναι ότι γνώριζα ότι το αίτημα δεν θα είχε τύχη.
    Να θυμίσω ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη , σε ανάλογο αίτημα για να ξεκινήσουν αγωγές ενάντια στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παραβίαση της Εργατικής Νομοθεσίας , η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε ένα πολύ όμορφο 7- 4...( ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚ 7 , Εξέλιξη - ΑΣΚΕ- Συνεργασία - Δύναμη Έξης 4).

    'Αλλωστε και κατά την συνεδρίαση του Προεδρείου της ΠΟΣ , η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη , δεν πάρθηκε καν απόφαση. Διαφώνησε και ο Ν. Θεοδωρόπουλος και οι συνάδελφοι Πουρλιάκας - Ντίτσας (ΔΑΚΕ) για λόγους που είναι απόλυτα σεβαστοί.
    Η απόφαση λοιπόν ήταν προσωπική του Προέδρου , ο οποίος είπε ότι με δικά του έξοδα θα καλύψει την παρουσία του Δήμου.
    Για αυτό θέλω και πάλι - και αφού ξεκαθάρισε το θέμα - να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΟΣ Παρασκευόπουλο , γιατί με την προσωπική του απόφαση ήρθε σήμερα ο Δήμος και τον Αντιπρόεδρο Σουρμελή , που στήριξε το αίτημα μας. ( ο συνάδελφος Παναγούλιας έλειπε απο την τότε συνάντηση).

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχώς που υπάρχει το αμαρτωλό διαδίκτυο και τα μαθαίνουμε τα κατορθώματα τους και δεν μπορούν να κρυφτούν ενώ πριν κάθε μια φορά το χρόνο που σε έβλεπαν καλά κρασιά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή