Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αθήνα - Πάτρα χωρίς τρένο , αλλά ...με Διόδια !

Ελλάδα 2014 ... 
Χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση η πρωτεύουσα με την 3η μεγαλύτερη πόλη της χώρας που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο λόγω των περίφημων Καρναβαλικών της εκδηλώσεων.
Ποια μεγαλύτερη απόδειξη απο αυτή μπορεί να υπάρξει για το διαχρονικό έγκλημα σε βάρος του σιδηροδρόμου απο όλες τις Κυβερνήσεις .
Βλέποντας χτες τα αρτηριακά τρένα ασφυκτικά γεμάτα σκεφτήκαμε και πάλι
το έγκλημα που έχουν διαπράξει σε βάρος του πλέον οικολογικού , οικονομικού και ασφαλούς μέσου μετακίνησης όλοι όσοι κυβερνήσαν τα τελευταία 40 χρόνια.

Την ίδια ώρα οι τιμές στα διόδια απογειώνονται , σε ένα δρόμο καρμανιόλα που ακόμα είναι στην φάση της ανακατασκευής .
Οδικό λόμπι , μεγαλοεργολάβοι , ανίκανοι ( ή μήπως ...) πολιτικοί .

Καλό μήνα σε όλους , και καλό τριήμερο σε όσους κάθονται.
Οι μηχανοδηγοί θα είναι και πάλι στις επάλξεις για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του επιβατικού κοινού μαζί με όλους τους υπόλοιπους σιδηροδρομικούς που εργάζονται αυτές τις μέρες.

2 σχόλια:

  1. Και πως θα οικονομησουν τα λαμογια οι εργολαβοι και οι ιδιωτες καρχαριες των δυοδιων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε ένα κράτος οπερέτα και κυβερνήσεις με φιλιπινέζες του συγκεκριμένου εργολάβου. Και των καναλαρχών. Αλλά μην την πατήσετε. Οι αυξήσεις στα διόδια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το διαβεβαίωσε ο Χρυσοχοϊδης στη Βουλή προχθές. Δεν πειράζει αρνάκια μου, συνεχίστε να ψηφίζετε ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ. Τα δικά σας συμφέροντα προωθούν με πάθος. Και στις Εκλογές μην κάνετε πειράματα. Ψηφίστε γνωστά λαμόγια, πετυχημένους απατεώνες και ποταπούς ψεύτες. Σκέφτεστε τη ζωή μας δίχως Άδωνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή