Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αυτός είναι ο νέος τύπος υπολογισμού και η ληστεία στο εφάπαξ

Όταν το στέκι της έλξης έγραφε για την ληστεία στα αποθεματικά των Ταμείων και στις εισφορές των σιδηροδρομικών με το PSI ( Σαμαράς  - Βενιζέλος ) κάποιοι συνδικαλιστές (ιδιαίτερα της ΠΕΠΕ ) μας  χαρακτήριζαν μέσο παραπληροφόρησης, οι παπαγάλοι μας κατηγορούσαν για μικροπολιτική  και ταυτόχρονα ονειρεύονταν την ανάπτυξη που θα αποκαταστήσει τα 50 εκ Ευρώ που χάθηκαν σε μια νύχτα από το κούρεμα που επέβαλε  η Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ -ΝΔ στα αποθεματικά των σιδηροδρομικών.

Εμείς  σε όλους αυτούς τους "υπεύθυνους" συνδικαλιστές που σήμερα και πάλι τρέχουν και δεν φτάνουν απαντάμε και πάλι με δεδομένα δημοσιεύοντας ΟΛΟ  το ΦΕΚ που

προβλέπει τον νέο ( ο Θεός να τον κάνει ) μαθηματικό τύπο υπολογισμού



Μεταξύ άλλων θα διαβάσετε και το εξής εντυπωσιακό που μαρτυρά και την απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ για όσα θα συμβούν και έκαναν σήμερα πολλούς να ανακαλύψουν και πάλι την ...πυρίτιδα.

Στο άρθρο 3 αναφέρεται ότι Εφόσον σε Φορέα−Τομέα Πρόνοιας έχουν δημιουργηθεί κατά την 31.12.2013 οφειλόμενες υποχρεώσεις από παροχές, αυτές αποσβένονται σε 15 έτη
Από 1.1.2014 και μετά, το ετήσιο ποσό απόσβεσης των οφειλόμενων υποχρεώσεων επιβαρύνει τον ετήσιο συντελεστή βιωσιμότητας. Σε περίπτωση κατά την οποία Φορέας − Τομέας Πρόνοιας προκειμένου να καταβάλλει εφάπαξ παροχές έχει συνάψει δάνειο, και δεν το έχει εξοφλήσει μέχρι την 31.12.2013, το ετήσιο ποσό που καταβάλλεται από 1.1.2014 για την εξυπηρέτηση του δανείου, επιβαρύνει τον ετήσιο συντελεστή βιωσιμότητας. Για τον υπολογισμό του συντελεστή βιωσιμότητας λαμβάνονται  υπόψη οι προαναφερόμενες επιβαρύνσεις. Με βάση τον συντελεστή βιωσιμότητας διαμορφώνεται ανάλογα οι παροχές των νέων κατ’ έτος δικαιούχων..

Με τα τακτικά έσοδα κάθε έτους εξοφλούνται πρώτα οι υφιστάμενες οφειλόμενες υποχρεώσεις του προηγούμενου έτους. Οποιοδήποτε έκτακτο ή άλλο έσοδο κάθε τρέχοντος έτους χρησιμοποιείται για να μειώνει  απευθείας τις οφειλόμενες υποχρεώσεις που υφίστανται στο τέλος του προηγούμενου έτους..

Με λίγα λόγια ....Ζήσε Μάη μου να δεις πότε και πόσο θα πληρωθείς το εφάπαξ για το οποίο έχεις καταβάλει εισφορές ΜΙΑ ΖΩΗ.

Σε όλους αυτούς λοιπόν που κατά διαστήματα μας ασκούν κριτική για αυτά που γράφουμε , εμείς αφιερώνουμε την φωτογραφία δίπλα και τα δημοσιεύματα   που κάθε Κυριακή , τα έντυπα της Κυβερνητικής προπαγάνδας τους παρουσίάζαν να δίνουν  λύσεις για το εφάπαξ.



Εμείς εδώ στο στέκι της έλξης , στο blog των μηχανοδηγών , μιλάμε με γεγονότα και επιμένουμε ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ότι η πολιτική που εφαρμόζεται είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ για το σύνολο των εργαζομένων στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου