Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Πιστοποίηση εκπαιδευτικού κέντρου ΟΣΕ από τον ΕΟΠΠΕΠ

Έντονη είναι και η φημολογία για νέες εσωτερικές μετατάξεις στον κλάδο έλξης το προσεχές διάστημα .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του EOΠΠΕΠ , δηλαδή του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στην 94η συνεδρίαση του χορήγησε άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 στον ΟΣΕ Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΚεΔιΒιΜ2 ΟΣΕ Α.Ε»


Η διαδικασία της πιστοποίησης του Εκπαιδευτικού Κέντρου προέβαλε επιτακτική λόγω των αναγκών της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης του προσωπικού, όλων των εταιρειών του σιδηροδρομικού χώρου, ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ιδιαίτερα δε των μηχανοδηγών και των υποψηφίων μηχανοδηγών μετά την εφαρμογή του Νόμου 3911/2011.

Προς τούτο συγκροτήθηκε «Ομάδα Εργασίας» από έμπειρα στελέχη του ΟΣΕ για την δημιουργία φακέλου πιστοποίησης και αναγνώρισης του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΣΕ που στεγάζεται στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Μετά τις αναγκαίες και σημαντικές παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού επί του κτηρίου αλλά και την βελτίωση των εγκαταστάσεων πυρανίχνευσης και πυροπροστασίας καταρτίσθηκε πλήρης φάκελος για την πιστοποίηση και την αναγνώριση του Εκπαιδευτικού Κέντρου. Ο φάκελος περιείχε όλα τα προβλεπόμενα από τον Νόμο και τις απαιτήσεις του ΕΟΠΠΕΠ, ενώ οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των πέντε επιπέδων του Εκπαιδευτικού Κέντρου του ΟΣΕ, συνολικού εμβαδού 5.472m2 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, ολοκληρωμένου σήμερα αποτελούνται από:

-24 αίθουσες διδασκαλίας χωρητικότητας 400 ατόμων.

-9 εργαστήρια

-Αμφιθέατρο 120 θέσεων με πλήρη εξοπλισμό

-Εστιατόριο εξυπηρέτησης 200 ατόμων

-Υπνωτήριο 40 κλινών και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους υποστήριξης.

Η πιστοποίηση του Εκπαιδευτικού Κέντρου του ΟΣΕ, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση του επαγγελματικού επιπέδου του προσωπικού που απασχολείται στον ΟΣΕ,  ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, παρέχοντας με τρόπο αναγνωρισμένο τις απαραίτητες προς τούτο γνώσεις και εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου