Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Βελτιώνεται η κατάσταση με τα ΚΤΕΛ στον Προαστιακό Πάτρας

Επιβάτης είχε αποστείλει πριν μερικές μέρες διαμαρτυρία στο στέκι , για την λειτουργία του ΚΤΕΛ με τον Προαστιακό στην Πάτρα.
Ο ίδιος επιβάτης - αναγνώστης του blog μας έστειλε την φωτογραφία δίπλα , τονίζοντας ότι η κατάσταση βελτιώνεται και ότι το σύστημα της συνδυασμένης μεταφοράς πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Οι εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ δίνουν τον καλύτερο τους ευατό ώστε να είναι τυπικοί στα ωράρια και να μην δημιουργούν καθυστερήσεις στον προαστιακό.
Το αστικό ΚΤΕΛ προγραμμάτισε τις προμετωπίδες των λεωφορείων ώστε να είναι ορατές στο επιβατικό κοινό, η ταλαιπωρία των επιβατών έχει λάβει τέλος με αναμονές και οι καθυστερήσεις πλέον έχουν εξαληφθεί.

Δική μας χαρά είναι όταν δημοσιεύουμε προβλήματα και αυτά βρίσκουν λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου