Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Απαραίτητη διευκρίνηση

Το στέκι της έλξης δεν είναι blog του Σωματείου των μηχανοδηγών. Το στέκι της έλξης δεν εκπροσωπεί την ΠΕΠΕ , έχει υπεύθυνο διαχείρισης (για όσα γράφονται κάποιος πρέπει να έχει την ευθύνη ) τον συνάδελφο Γενιδούνια Κώστα και μια ομάδα μηχανοδηγών που έχουν τα κλειδιά του blog και δουλεύουν τις αναρτήσεις καθημερινά , παράλληλα με μια διαρκώς αυξανόμενη ομάδα συνεργατών που βοηθούν  καθημερινά αποστέλλοντας θεματολογία.
Μέχρι σήμερα , δεν υπάρχει κανένα επίσημο site  που να εκφράζει τις απόψεις του Σωματείου των Μηχανοδηγών. 
Οι ανακοινώσεις της ΠΕΠΕ και μόνο  είναι αυτές που
εκφράζουν το Σωματείο , ανεξάρτητα αν εμείς κατά καιρούς συμφωνούμε ή διαφωνούμε σε αυτές.

Και κάνουμε την διευκρίνηση αυτή γιατί δεχτήκαμε σήμερα μηνύματα απο φίλους που νόμιζαν ότι εκφράζουμε το Σωματείο.

Εμείς απλά δημοσιεύουμε το email του Σωματείου των μηχανοδηγών και όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνεί με αυτό με το Σωματείο μας .

To mail του Σωματείου είναι το παρακάτω

Το στέκι της έλξης είναι η φωνή των απλών μηχανοδηγών στο διαδίκτυο είναι το blog που έκανε τους μηχανοδηγούς αλλά και πολλούς σιδηροδρομικούς να γνωριστούν με την ηλεκτρονική καθημερινή ενημέρωση , δίνοντας τον λόγο σε όλους  και  αναδημοσιεύοντας το σύνολο των απόψεων που υπάρχουν στο σιδηροδρομικό γίγνεσθαι , πάντα όμως με κριτική στάση απέναντι σε αυτές και το κυριότερο με άποψη με επιχειρήματα .

Η διαχειριστική μας ομάδα 

1 σχόλιο:

  1. Γράφω σε αυτό το θέμα γιατί δεν γνωρίζω σε ποιο topic να το αναρτήσω! θα ήθελα να ρωτήσω με τις ηλεκτράμαξες τι συμβαίνει, πότε θα επανέλθουν τα 160, έχουν αργήσει πάρα πολύ καιρό να τα επαναφέρουν και δεν καταλαβαίνω το λόγω αφού και η μελέτη του Πολυτεχνείου έδειξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις Η/Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή