Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Οι πρώτες φωτογραφίες με εμπορικά απο το Ικόνιο

Ξεκίνησε όπως έγραψε χτες το στέκι της έλξης η σύνδεση του μεγάλου λιμανιού με τον σιδηρόδρομο .
Το στέκι και πάλι πρώτο δημοσιεύει φωτογραφίες απο το terminal όπου γίνονται δοκιμές με container της Cosco μέχρι να έρθει το φορτίο με τα ευπαθή προϊόντα .
Όπως βλέπει κάποιος στις φωτογραφίες είναι πραγματικά τεράστιος ο όγκος των φορτίων , κάτι που μαρτυρά ότι αν όλα πάνε καλά θα αλλάξουν πολλά για τον σιδηρόδρομο.

Η γραμμή βέβαια δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμη καθώς
στα τούνελ δεν υπάρχει ακόμα φωτισμός ενώ υπολείπονται και άλλες εργασίες.













Πορεία εν όψει απο τους μηχανοδηγούς σήμερα και ελπίζουμε η ΔΙΚΑΜ να αντιληφθεί ότι κάποια πράγματα πρέπει να προβλέπονται , αφού τόσο μεγάλες συμφωνίες δεν μπορούν να στηριχθούν σε λογικές του παρελθόντος.

























































Eπαναλαμβάνουμε αυτό που πιστεύουμε .

Η Δημόσια Σιδηροδρομική Εταιρεία ΜΠΟΡΕΙ και πρέπει να παραμείνει στο Δημόσιο , μοχλός ανάπτυξης για την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου