Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Mία ενδιαφέρουσα συνεργασία -δώρο στους Πατρινούς σινεφίλ

 Aνάμεσα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε ξεκιν
Μία ενδιαφέρουσα τοπική συνεργασία ξεκινάει εδώ στην Πάτρα που σίγουρα αναμένεται να χαροποιήσει τους σινεφίλ της περιοχής. Τα Ster Cinemas Patras στον πολυχώρο ψυχαγωγίας της Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων και η TΡΑΙΝΟΣΕ συμφώνησαν σε μία ενέργεια, με γενικό τίτλο «Πάμε τρένο στα Ster».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο
Τύπου, για όσους πολίτες ταξιδεύουν και εξυπηρετούνται συγκοινωνιακά με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, με την συνδρομητική τους κάρτα ή το επικυρωμένο τους εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα μπορούν στο ταμείο των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε να έχουν έκπτωση 1 ευρώ για όποια ταινία της αρεσκείας τους, προβάλλεται στον πολυκινηματογράφο.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι πλησίον των Ster Patras, υπάρχει η στάση του προαστιακού στο μηχανοστάσιο του Αγίου Ανδρέα.

*Στο μεταξύ ήδη έχει ξεκινήσει και «τρέχει» από τα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε και έχει επιτυχία και μία ακόμη προσφορά προς το σινεφίλ κοινό που λέγεται comeback στον αγαπημένο σου κινηματογράφο, όπου με την επίδειξη κουπονιού (το οποίο παίρνει ο θεατής μετά την παρακολούθηση μίας ταινίας την Παρασκευή ή το σαββατοκύριακο) μέσα σε 12 μέρες μπορεί κάποιος να ξαναπάει στα Ster Cinemas και να δει την επόμενη ταινία με εισιτήριο αυτή τη φορά μόνο 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου