Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση για την ΣΣΕ

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η συνάντηση της ΠΟΣ με τις Διοικήσεις των ΟΣΕ , ΤΡΑΙΝΟΣΕ , (απο την ΕΕΣΣΤΥ δεν παρεβρέθει ο κ. Αγιάσογλου καθώς είχε προγραμματισμένες υποχρεώσεις) για το θέμα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας .
Στην συνάντηση δεν υπήρξε τίποτα ουσιώδες καθώς
οι Διοικήσεις παρουσιάστήκαν ανέτοιμες και ζήτησαν να κοστολογήσουν τα αιτήματα της ΠΟΣ , για να διαπιστώσουν αν υπερβαίνουν τον οικονομικό προυπολογισμό των Εταιρειών.
Ενδεικτικό της στάσης των Διοικούντων είναι ότι έμειναν στην συνάντηση για μόλις 25 λεπτά , αφήνοντας πίσω τους Διευθυντές να ζητούν διευκρινίσεις επί του εξώδικου της ΠΟΣ.

Αυτές δόθηκαν , η κοστολόγηση  θα γίνει τις επόμενες μέρες και νέα συνάντηση έχει οριστεί την προσεχή Παρασκευή 14 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου