Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η δουλειά του μηχανοδηγού και τα δήθεν success story ....

Εμείς δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο. Η εικόνα μιλάει .
Είμαστε απλοί μηχανοδηγοί και καθημερινά προσπαθούμε μέσα απο το στέκι της έλξης να αναδείξουμε όσα περισσότερα μπορούμε απο τα μεγάλα προβλήματα του σιδηροδρόμου . 
Απλά σε όσους στηρίζουν τα success story , σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να μας ξεγελάσουν , σε όσους θέλουν να μας παρουσιάζουν ως υπερβολικούς σε όλους αυτούς που ανέχονται όσα γίνονται θέτοντας τελευταία και εκβιαστικά διλήμματα , αφιερώνουμε την φωτογραφία της Δ/Η 003 λίγα λεπτά μετά το χτεσινό συμβάν . 


Για άλλη μια φορά τους τελευταίους 4 μήνες γράφουμε ότι ο Θεός είναι σιδηροδρομικός .
Ασωπός , Καρυά , Αλαλκομεναί .

Αλήθεια ο Διευθυντής Ασφαλείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τι έχει να μας πει ;

Μήπως θα ποστάρει πάλι κάποια εικόνα με κάποιο παρμπριζ Ad -tranz γράφοντας ότι μόνο έτσι δεν βλέπεις ;;;

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας εμπιστεύονται και μας αποστέλουν υλικό .

Εδώ στο στέκι , δεν θα κρύψουμε ΤΙΠΟΤΑ κάτω απο το χαλί. 

1 σχόλιο:

  1. Αφού ο Διευθηντης ασφάλειας είναι το πρώτο άτομο που ο Διευθύνων. Σύμβουλος επισκέφθηκε όταν ανέλαβε την Τραινοσε. Και δεν θα μιλήσω. Για τους προϊστάμενους να τους χαιρομαστε όλους κάποια στιγμή ελπίζω να μην δούμε χειρότερα π.χ έξοδο διαφύγεις. Από κάποια τούνελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή