Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τι θα γίνει με τους μηχανοδηγούς σε Δράμα , Τρίπολη , Πάτρα ;

Εμείς ρωτάμε . Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και κάποια κίνηση αλλά και πράξεις απο το Σωματείο που συνεδριάζει με θέμα την .... ενημέρωση και τα Διάφορα ( προφανής σκοπός να μην ξέρουν οι παρατάξεις τι θέλει να πει ο Πρόεδρος ).
Με τις διανυκτερεύσεις στους μηχανοδηγούς σε Δράμα και  Πάτρα και με το εξοδολόγιο για τα καύσιμα στην Τρίπολη τι θα γίνει ;
Θα το θυμούνται και αυτό σαν μια ευχάριστη ανάμνηση οι συνάδελφοι ( όπως το ευθύνης ) ή μήπως τελικά θα
πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους ( όπως μαθαίνουμε ότι ετοιμάζονται να κάνουν  ) , αφού η αγανάκτηση απο την κοροϊδία και τα παιχνιδάκια σε βάρος τους ....  ξεχειλίζει.

Επειδή μας έχουν έρθει μηνύματα απο πολλούς συναδέλφους και απο τις 3 έδρες , καλό θα ήταν να θυμηθεί η ΠΕΠΕ ότι είναι Σωματείο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ - του πλέον πρωτοπόρου κλάδου στον σιδηρόδρομο - και όχι ένα ακόμα Σωματείο όπως θέλουν να μας πείσουν τελευταία για να χαμηλώνουμε τον πήχη διαρκώς.


Το στέκι της έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου