Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Aνακοίνωση απο Αναγέννηση - Ενότητα για τον Πολιτισμό

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες, 

Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη την προηγούμενη τριετία (και θα συνεχίσουμε να κάνουμε), αποδείχθηκε μετά τις εκλογές, ότι έπιασε τόπο, με το αποτέλεσμα που μας δώσατε και που είναι μεγάλο για μας. 
Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε σε περίοδο κρίσης για τους Σιδηροδρομικούς και την κοινωνία γενικά.
Βάλαμε στην άκρη τις αντιπαραθέσεις και τα
μικροκομματικά συμφέροντα που από άλλους δεν έλειψαν και σε αυτές τις εκλογές.

Όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου πρώτα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το ποσοστό που μας δώσατε και που συμμετείχατε σε αυτές τις εκλογές.

Θα υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά ο Πολιτισμός δεν έχει χρώματα. Ελάτε μαζί μας. Έχουμε να κάνουμε πολλά και μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε. 
Και θα τα καταφέρουμε. 
Εμείς αυτό που πιστεύουμε πάντα, είναι ότι ο Πολιτισμός δεν έχει απόχρωση και πάντα θα προτείνουμε «ενιαίο ψηφοδέλτιο» και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους...…να γίνει πράξη….!!! 
Γιατί δεν μας χωρίζει τίποτε.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
 «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου