Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Συνάντηση μεταταχθέντων με Δικηγόρο ΤΑΝΠΣΕΥ για υπόθεση ακατάστατου ωράριου

Μας εστάλη απο αναγνώστη κ απο το blog των μεταταχθέντων ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
Συνάδερφοι έγινε σήμερα η συνάντηση με τον δικηγόρο ο οποίος είναι και δικηγόρος του ΤΑΠΣΕΥ.
Πρόκειται για την αγωγή που γίνεται για το ακατάστατο ωράριο, αγωγή που έχει εκδικαστεί στο παρελθόν κι επιδικάστηκε το ποσό των
500 ευρώ σε μια μερίδα συναδέρφων οι οποίοι και τα εισέπραξαν το 2011 και στους υπόλοιπους 1500 ευρώ τα οποία δεν καταβλήθηκαν, διότι όπως
μάθαμε από τον δικηγόρο ο ΟΣΕ το πήγε στον Άρειο πάγο.


Στη νέα αυτή αγωγή θα αφορά την περίοδο από σήμερα και μια πενταετία πίσω και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι συνάδερφοι που είχαν φυσικά ακατάστατο ωράριο (έλξη-κίνηση), είτε ήταν στην 1η παρτίδα, είτε στη 2η, αλλά κι όσοι δεν είχαν λάβει μέρος τότε για διάφορους λόγους.

Συζητήθηκε το ποσό της αμοιβής του δικηγόρου, το οποίο θα εξαρτηθεί κι από τη συμμετοχή μας, αλλά με μια πρόχειρη αναφορά το τοποθέτησε περίπου 40-50 ευρώ. Πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να μειώσουμε το ποσό τελικά.

Οι παραμένοντες θα επιβαρυνθoύν απ' ότι μαθαίνουμε με 15 ευρώ περίπου μια και τα σωματεία θα καλύψουν μέρος της αμοιβής.
Αυτό που θα χρειαστεί από σας είναι ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ειδικότητα, έτος πρόσληψης, έτος μετάταξης η σύνταξης, ΑΜ ΟΣΕ,  κι αν πήρατε από την υπόθεση κάποιο ποσόν.
Επειδή είναι δύσκολη η συλλογή στοιχείων τηλεφωνικώς, θα βρούμε τρόπο μέσω του blog, να τα συγκεντρώσουμε μια και για τους περισσότερους έχουμε τα στοιχεία.
Περιμένουμε την απάντηση του δικηγόρου για την αμοιβή του βασικά την ερχόμενη εβδομάδα και για ότι νεώτερο θα το αναρτήσουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου