Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Περικοπές στα δρομολόγια της Χαλκίδας ...λόγω έλλειψης μηχανοδηγών

Πλήρης -δυστυχώς - επιβεβαίωση των όσων είχαμε γράψει πριν μια βδομάδα για την περικοπή στα δρομολόγια από Πειραιά προς Χαλκίδα , τα οποία θα εκτελούνται πλέον ανα 2 ώρες  κάθε Σαββατοκύριακο , αφήνοντας το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας χωρίς σύνδεση με το αεροδρόμιο μέσα στην τουριστική περίοδο!
Φυσικά πρόκειται για μόνο ένα απο τα όσα θα δούμε στα προσεχώς λόγω
της έλλειψης μηχανοδηγών κ της ταυτόχρονης αύξησης του εμπορικού έργου.

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά ουσιαστικά στην περιθωριοποίηση των επιβατικών δρομολογίων προκειμένου να εξυπηρετηθεί το εμπορικό έργο που φέρνει κ κέρδη.
Τεράστια η ευθύνη των συνδικάτων για αυτήν την εξέλιξη , που αποκοπτει  τον σιδηρόδρομο απο τον φυσικό του σύμμαχο , το επιβατικό κοινό , έν όψει μάλιστα κ της ιδιωτικοποίησης.
Όλοι αυτοί που κατα καιρούς μας λέγανε κ τι θέλετε να κάνουμε για την έλλειψη προσωπικού κ άφησαν τα πράγματα να οδηγηθούν εδώ , ας δουν τα αποτελέσματα των επιλογών τους.

Κάθε Σαββατοκύριακο καταργούνται τα 1532 , 36,40,44,48,52,56,2530,2534 και 1539,43,47,51,55,59,2533,2537.

Το έγκλημα σε βάρος του σιδηροδρόμου συνεχίζεται.

3 σχόλια:

  1. Για αυτο και χθες δωσανε προτεραιοτητα στο εμπορικο απο το θριασιο με αποτελεσμα να ακινητοποιηθει (ευτυχως προσωρινα)και να καθυστερησουν τα δρομολογια του προαστιακου.Αυτες ειναι εικονες απο την μελλοντικη ιδιωτικοποιηση οπου το κερδος(εμπορικα)προηγειται των ανθρωπων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δρομολόγια από/προς Πειραιά ήταν ανά μία ώρα! Απαράδεκτο!Τώρα θα γίνουν ανά δύο!!!!! Απλά τραγικό! Ποιος θα περιμένει δύο ώρες για να πάρει τον Προαστιακό από Πειραιά;!!!

    Πάντως χωρίς καμία ιδιαίτερη αλλαγή στα δρομολόγια Αθήνα-Άνω Λιόσια-Αθήνα θα μπορούσαν τα 4300 και 4316 (από Αθήνα) και 4309 και 4325 (από Άνω Λιόσια) να αναχωρούν και τερματίζουν αντίστοιχα από/στον Πειραιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα και η επιλογή των καταργήσεων είναι τραγική, γιατί εκτός των επιπτώσεων στο αστικό κομμάτι, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ πρακτικά και οι ανταποκρίσεις στην Οινόη μεταξύ Χαλκίδας - Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας. Άντε να χαθείτε άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή