Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Και ελεύθερα άλογα στην γραμμή ( σύγκρουση χτες )

Είχαμε πεί τα είχαμε δεί όλα ,αλλά μάλλον χτες ολοκληρώθηκε ( τρίτωσε ) μια σειρά συμβάντων σε διάστημα 1 μέρας , χωρίς ευτυχώς να έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό επιβάτη ή προσωπικού.
Στο εν λόγω συμβάν , τα μεσάνυχτα(χαράματα Παρασκευής )αμαξοστοιχία παρέσυρε μεγαλόσωμο  άλογο ( !!!) , στην γραμμή λίγο μετά τον
σταθμό της Τιθορέας .
Το άλογο βρέθηκε ξαφνικά μέσα στην γραμμή , με αποτέλεσμα να το παρασύρει  η αμαξοστοιχία η οποία και ακινητοποιήθηκε στο σημείο για παραπάνω απο 30 λεπτά !
Το προσωπικό επέδειξε για ακόμα μια φορά επαγγελματισμό και ψυχραιμία κ αντέδρασε αστραπιαία εξασφαλίζοντας την αμαξοστοιχία έχοντας φυσικά δικά του εφόδια ( φακούς κτλπ) και αποκαθιστώντας τις βλάβες που προκάλεσε στην σύνθεση η σύγκρουση με το άλογο ....
Κατά την είσοδο στον σταθμό  Λειανοκλαδίου  η μηχανή καθαρίστηκε απ τα απομεινάρια της σύγκρουσης και η αμαξοστοιχία συνέχισε το ταξίδι της.
 Εμείς θα δώσουμε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μας στο προσωπικό έλξης και κίνησης για τις ενέργειες τους και ελπίζουμε κάποια στιγμή κάποιος να ασχοληθεί με την περίφραξη της γραμμής στον ορεινό όγκο για να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση  τα αδέσποτα ζώα (άλογα - αγελάδες).

Αν υπήρχε σοβαρότητα σήμερα , θα έπρεπε να ψάχνουν οι αρχές πως το ζώο βρέθηκε μέσα στην γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου