Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Quiz για μυημένους (αλλα εύκο λάκι)

Επειδή κάποιοι συνεχώς προκαλούν την νοημοσύνη μας. 
Απο την μια στηρίζουν την Κυβερνητική πολιτική κ τα μνημόνια και απο την άλλη ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να χρεώνουν την αποδεδειγμένη ανικανότητα τους. ( ΣΣΕ - ενιαίο / ευθύνης / επικίνδυνο κλπ )
Εμείς βάζουμε ένα εύκολο quiz για να απαντήσουν οι μηχανοδηγοί .
Ποιος κορυφαίος συνδικαλιστής της ΠΕΠΕ ήταν
Στην πρώτη γραμμή κρατώντας μάλιστα και σημαιούλες , στην συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα την περασμένη Παρασκευή ;

Βεβαίως είναι δικαίωμα του εκπροσώπου μας , να πηγαίνει όπου θέλει , αυτή είναι η δημοκρατία.

Όπως είναι και υποχρέωση μας να αποκαλύπτουμε την διγλωσσία του , και την αμέριστη υποστήριξη του στα μνημόνια της εξαθλίωσης παρά τα όσα κατά καιρούς λέει ο κορυφαίος συνδικαλιστής μας στους Μηχανοδηγους .

Και επειδή θα προσπαθήσει πάλι να κάνει το άσπρο - μαύρο ο .....σαμαροφυλακας της ΠΕΠΕ να του πούμε ότι τον έχουμε κ σε βίντεο , αφού τον έδειξαν όλα τα κανάλια εκείνη την μέρα.

Βεβαίως εμφανίζεται λυπημένος , αφού μάλλον δεν ικανοποιήθηκε απο το μέγεθος της συγκέντρωσης ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου