Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Aπίστευτο... Σύριγγα με ηρωίνη σε χειριστήρια MAN 2000

Το στέκι πρόσφατα  είχε αναφερθεί και σε περιστατικό όπου συνάδελφος εργαζόμενη σε εργολάβο καθαριότητας είχε τρυπηθεί απο σύριγγα σε κάθισμα....
Να μπούν επιτέλους κλειδαριές για να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στους θαλάμους οδήγησης   των ΜΑΝ.
Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί σε MAN 2000 που εκτελούσε τα δρομολόγια Πειραιάς - Χαλκίδα.

Ο μηχανοδηγός κατά την αλλαγή χειριστηρίων
έκπληκτος βρέθηκε μπροστά σε μια σύριγγα ( με δόση  ηρωίνης ) πάνω στα χειριστήρια  του τρένου ! 


Το MAN ήταν διπλό και προφανώς κάποιος ξέχασε ή άφησε εκεί για τον επόμενο την σύριγγα , αφού κλειδιά για τους θαλάμους στα συγκεκριμένα τρένα δεν υπάρχουν και η πρόσβαση είναι εύκολη .

Το περιστατικό επιβεβαιώνει όσα κατά καιρούς καταγγέλουν οι εργαζόμενοι για την κατάσταση μέσα στα τρένα , που έχει επιδεινωθεί λόγω και της οικονομικής κρίσης.

Περιμένουμε την αντίδραση της ΔΙΚΑΜ για το περιστατικό , αφού ο μηχανοδηγός θα κάνει αναφορά ενώ έχει ενημερωθεί και ο Προϊστάμενος του ΜΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου