Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Λευτέρης , Θοδωρής , Δημήτρης στην σύνταξη χωρίς το επίδομα ευθύνης

Άλλοι τρεις μηχανοδηγοί συνταξιοδοτούνται τον μήνα αυτό χωρίς το επίδομα ευθύνης και το στέκι της έλξης συνεχίζει να δημοσιεύει τα ονόματα και να αριθμεί τους συναδέλφους που προδόθηκαν απο την πλειοψηφία του Σωματείου μας,που έφτασε στο σημείο να χαλκεύσει απόφαση Γενικής Συνέλευσης.
Μέχρι στιγμής 7 μηχανοδηγοί (όσα και τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΠΕ που υπερψήφισαν την τελευταία ΣΣΕ)  έχουν πληρώσει την πρωτοφανή αυτή πράξη της πλειοψηφίας που
στις πρόσφατες συνελεύσεις , καύχαζε για το ομόφωνο των αποφάσεων και μετά απο αυτές ... το ξέχασε , επιστρατεύοντας απίστευτες δικαιολογίες για να πείσει τους μηχανοδηγούς για την απόφαση της.


Απο το δεν υπογράφουμε ΣΣΕ χωρίς το επίδομα ευθύνης για τον μηχανοδηγό που σαν λιοντάρια φώναζαν στις συνελεύσεις οι 7 των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ , στην ψηφοφορία του Απριλίου όπου με 7/4 ψηφίσαν τελικά ΝΑΙ στην ΣΣΕ χωρίς αυτό. 
Και μετά να ακούμε όλες αυτές οι απίστευτες δικαιολογίες  , ότι δλδ θα κόβανε το ευθύνης απο άλλους συναδέλφους για να δικαιολογήσουν την αποδεδειγμένη ανικανότητα τους.

Στους συναδέλφους μας , Μακρίδη Λευτέρη απο το μηχανοστάσιο Δράμας , Θοδωρή Εξαρχάκο και Δημήτρη Κουντούρη απο το ΜΑΙ , ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην νέα φάση της ζωής τους.

Όπως είχε γράψει και συνδικαλιστής της ΠΕΠΕ σε σχόλιο του στο στέκι της έλξης  (Πασχάλης Γκαντιτζικίδης) μπορεί να φεύγουν πικραμένοι , αλλά φεύγουν όρθιοι και έχει και αυτό  την αξία του.

Θυμίζουμε και θα γράφουμε μέχρι να λήξει το θέμα με το ευθύνης ,τα 7 ΝΑΙ στην ΣΣΕ  στο ΔΣ της ΠΕΠΕ στην συνεδρίαση του Απριλίου.

Τουρλής , Αλτής , Καπιτάνος , Θανασιάς - ΔΑΚΕ
Θεοδωρόπουλος , Συρόπουλος , Φιλιπόπουλος - ΠΑΣΚ 

Επί την ευκαιρία να πούμε ότι το στέκι έχει όλη  την επίμαχη  συνεδρίαση του Απριλίου ηχογραφημένη και εν καιρώ θα την δημοσιεύσει για να ακούσουν όλοι οι μηχανοδηγοί τι ειπώθηκε εκείνη την ημέρα στο ΔΣ και πως χαλκεύτηκε  απο την πλειοψηφία η ομόφωνη απόφαση των Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων.

Γιατί πρακτικά μπορεί να μην κρατά το Σωματείο , αλλά κρατάμε εμείς και θα έχουμε ΠΟΛΛΕΣ εκπλήξεις στην πορεία. (και εδώ όταν γράφουμε κάτι το εννοούμε )

KAI NA MHN ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ 

Η Σύμβαση αυτή ψηφίστηκε απο την πλειοψηφία γιατί  στηρίζει την Κυβερνητική Πολιτική που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου