Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Υπάρχουν πρακτικά απο τις συνεδριάσεις των ΔΣ της ΠΕΠΕ ;

Απο όσα έχουμε μέχρι στιγμής πληροφορηθεί στις συνεδριάσεις της ΠΕΠΕ εδώ και μια δεκαετία περίπου δεν κρατούνται πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου όπως ορίζει το καταστατικό του Σωματείου !

Αν μη τι άλλο θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε
συγκεκριμένες απόψεις και πόσο τις έχει επηρεάσει ο χρόνος ,αλλά και να έχουμε ακριβή εικόνα των όσων λέγονται τους τελευταίους μήνες.

Ελπίζουμε να βγούμε ψεύτες , αν και η πληροφόρηση μας είναι έγκυρη και σίγουρα δείχνει και κάποια πράγματα γύρω απο την λειτουργία του Σωματείου.

Η ορθή διαδικασία είναι να καθαρογράφονται τα πρακτικά μετά τις συνεδριάσεις και μετά να υπογράφουν τα μέλη τα όσα είπαν , αν έχουν διαφωνία σε κάτι επικαλούνται την ηχογράφηση της συζήτησης. 
Αυτό δεν έχει γίνει σίγουρα ποτέ τα τελευταία 7-8 χρόνια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαπιστώσει και κάποιος τι ακριβώς λέγετε μέσα στο ΔΣ .
Και φυσικά να κάνουν το παιχνίδι οι γνωστοί παπαγάλοι , με το σπασμένο τηλέφωνο.
Είμαστε σίγουροι κανείς απο το ΔΣ δεν  θα έχει πρόβλημα να καταγράφονται πλέον τα πρακτικά και γιατί όχι , να δίνονται και στην δημοσιότητα η ηχογράφηση των συνεδριάσεων. 
Έτσι θα έχουμε και αντικειμενική εικόνα για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου