Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ούτε ΜΙΑ καλή κουβέντα για τους σιδηροδρομικούς ο Αντώνης Σαμαράς !

Τον Κινέζο έκανε ο Πρωθυπουργός !
Φυσικά κουβέντα από τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , για το ότι η δουλειά με την Cosco έχει ξεκινήσει από την Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ , την Δημόσια ΕΕΣΣΤΥ και τον Δημόσιο ΟΣΕ και υλοποιείται από τους δαίμονες της Ελληνικής Κοινωνίας ....τους δημοσίους υπαλλήλους.
Από τους σιδηροδρομικούς που έχουν κατά κόρον απαξιωθεί απο τον Πρωθυπουργό σαν ...συντεχνία.
Τα μόνα καλά λόγια που ακούσαμε ήταν για
την καλή την  Cosco και τις καλές επενδύσεις που θα μας φέρουν οι Κινέζοι , και τις πολλές και καλές θέσεις εργασίας (μόνο εργαζόμενοι της Cosco και Κινέζοι παρατάχτηκαν στην σειρά στο βίντεο που δημοσιεύουμε απο το Star)που θα δημιουργηθούν.
Ευχαριστούμε απο καρδιάς τον Πρωθυπουργό μας που δεν ξέχασε τους σιδηροδρομικούς ! 
Και μας θύμισε πόσο δίκιο έχουμε όταν λέμε ότι οι Κυβερνήσεις των μνημονίων το μόνο που νοιάζονται είναι το πόσο θα πουλήσουν τις υποδομές της χώρας μας. Λιμάνια , τρένα , αεροδρόμια , νερό και πόσα άλλα.
Αλήθεια η ΠΟΣ θα αναφερθεί καθόλου σε όσα είδαμε ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου