Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

B.Tουρλής : Σε γράφω στ ' αρχ.... μου - Διαλύθηκε η συνεδρίαση της ΠΕΠΕ

 Απίστευτη  ΑΛΗΤΕΙΑ  στην συνεδρίαση της ΠΕΠΕ απο τον Πρόεδρο του Σωματείου ΜΑΣ. 
Εμείς απλά αναρωτιόμαστε. Πόσο ποιο χαμηλά Πρόεδρε ; Τελικά ποιον σκοπό εξυπηρετείς και που θες να οδηγήσεις το Σωματείο των μηχανοδηγών ;
Χυδαία επίθεση  του Προέδρου του Σωματείου των μηχανοδηγών   Βασίλη Τουρλή , που πριν απο λίγο στην διάρκεια της συνεδρίασης
απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο Γενιδούνια του επιτέθηκε με απίστευτες ύβρεις φωνάζοντας σε γράφω στα αρχ.... μου.

Παραλίγο να υπάρξει σύρραξη στον χώρο , ωστόσο ο συνάδελφος Γενιδούνιας διατήρησε την ψυχραιμία του και αποχώρησε απο την συνεδρίαση (η οποία διαλύθηκε )  .

Η απίστευτη πραγματικά επίθεση του Προέδρου της ΠΕΠΕ , που έχει χάσει πλέον και τον αυτοέλεγχο του , έγινε κατά την διάρκεια συζήτησης για το θέμα των ωρών εργασίας στα κυκλώματα του Κιάτου και της Πάτρας.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ υποστήριξε ότι είναι ψέματακια όσα γράφονται για 6 ώρες χειριστήρια ( το γεγονός των 6 ωρών υποστήριξε και η ΑΣΚΕ - Ζαφείρης Βελλής)  και ότι ο μέσος όρος ( ; )είναι σαφώς μικρότερος

Όταν ρωτήθηκε απο τον Αντιπρόεδρο αν οι ώρες μηχανοδηγήσης θα υπολογίζονται πλέον με τον μέσο όρο , ο Πρόεδρος επιτέθηκε χυδαία φωνάζοντας σε γράφω στα αρχ.... μου , δεν σε υπολογίζω και διάφορες άλλες χυδαίες εκφράσεις. 

Διαλύθηκε η συνεδρίαση του Σωματείου.

Εμείς πραγματικά έχουμε χάσει τα λόγια μας.....

Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν όλοι οι μηχανοδηγοί.

Και μην μας πείτε γιατί τα γράφουμε. 

Τα γράφουμε γιατί πρέπει όλοι να ξέρουν τι συμβαίνει στις συνεδριάσεις της ΠΕΠΕ.

Κλείνουμε τονίζοντας και την απάθεια των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ στα όσα συμβαίνουν .

Θεοδωρόπουλος , Φιλιπόπουλος , Θανασιάς , Αλτής , Καπιτάνος και Συρόπουλος μείναν απαθείς μπροστά στην αλήτικη συμπεριφορά του Προέδρου.









3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ Ο ΤΡΟΥΛΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως είσαι ο μοναδικός που είπες κακώς έφυγε ο Αδωνις και ο Στουρνάρας...ΚΑΛΟ ειναι ποτέ ποτέ να κυκλοφορας ανάμεσα σε απλούς πολίτες και όχι ανάμεσα στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!!
    Aυτό έγραψε ο Γ.Γ. της ΓΣΕΕ και ομογάλακτος σου Νίκος Κιουτσούκης , απαντώντας σε ανάρτηση σου στο facebook"αρχιδάτε" Πρόεδρε του Σωματείου μας .

    Το ποιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει. Και το κύκνειο άσμα του θηρίου , είναι αυτές τις σκοτεινές ώρες. Όσο και να ουρλιάζεις και να προκαλείς , το τέλος του μύθου σου είναι ποιο κοντά απο ποτέ.Το ξέρεις , το ξέρουν και αυτοί.

    Ένας φίλος απο τα "παλιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MARESI TO SXOLIO TOY SINADELFOY ONTOS TO XEROYN INE TO TELOS TOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή