Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Mυστικοί επιβάτες μέσα στα τρένα για 4 έρευνες απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ !

4 έρευνες με την  ύπαρξη μυστικού επιβάτη κ 1 έρευνα για την ικανοποίηση των επιβατών μέσα στα τρένα θα πραγματοποιήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το προσεχές διάστημα στα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και τους μήνες Μάιο , Σεπτέμβριο , Δεκέμβριο του 2014 και Μάρτιο του 2015! Ήδη σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της έρευνας , όπως φαίνεται και στην απόφαση που δημοσιεύει το στέκι για την ενημέρωση των σιδηροδρομικών.
Σημειώνουμε ότι στην Σύμβαση αναφέρεται ρητά ότι σε αυτές δεν αξιολογείται το προσωπικό.
Αναλυτικότερα αξιολογούνται 



εκδοτήρια , συρμοί , σταθμοί , τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας ,τηλεφωνικό κέντρο , υποδοχή και εξυπηρέτηση επιβατών , διαθεσιμότητα εισιτηρίων ( εκδοτήρια , web site , τηλεφωνικό κέντρο , σημεία πώλησης ) καθαριότητα και ασφάλεια του επιβάτη εντός του συρμού.

Για την έρευνα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα καταβάλει στον ανάδοχο περί τις 11.800 Ευρώ+ ΦΠΑ.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα !

1 σχόλιο:

  1. 11.500 EYRO για να μας πουν τα ήδη γνωστά; Ποιό λαμόγιο θα φάει πάλι; Τι σόι αξιολόγηση θα κάνει σε συρμό με ALCO 200 και Ε/Α Σκαραμαγκά σε δρομολόγιο Λάρισας-Βόλου; Ή σε οχήματα με πάπιές και γκράφιτι στα IC Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Τα παράπονα που συσσωρεύονται στην Καρόλου, είναι τα ίδια η απάντηση στις όποιες "έρευνες" και "αξιολογήσεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή