Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

3 χρόνια Στέκι της Έλξης !

3 χρόνια ζωής συμπλήρωσε το στέκι της έλξης !
Πάντα με την μάρσα  στραμμένη ΕΜΠΡΟΣ , δίνοντας το βήμα σε ΟΛΟΥΣ και αναδημοσιεύοντας ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων και Σωματείων και με ξεκάθαρη και επώνυμη άποψη , το στέκι άλλαξε για πάντα το τοπίο της ενημέρωσης των σιδηροδρομικών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους κατά καιρούς συνεργάστηκαν μαζί μας (κ είναι πολλοί αυτοί) για την ανάδειξη των προβλημάτων με την
πραγματική τους διάσταση και όχι την επιφανειακή τους  πλευρά , όλους όσους μας στέλνουν καθημερινά υλικό καθώς και όλους τους σιδηροδρομικούς που καθημερινά επισκέπτονται τον χώρο μας και μας δίνουν συμβουλές για την βελτίωση του.
Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2011 ένα εγχείρημα , με μια ολιγομελή διαχειριστική ομάδα που θα απασχολούνταν με τα θέματα της έλξης , αλλά οι ανάγκες καθημερινής και συνεχούς ενημέρωσης διεύρυναν τον ορίζοντα του blog  και άρα τους διαχειριστές , αφού οι σιδηροδρομικοί ζητούσαν να πληροφορούνται απο πρώτο χέρι και αντικειμενικά όλες τις εξελίξεις , γύρω απο τον σιδηρόδρομο και τα συνδικάτα μας.
Είναι σίγουρο ότι τό 2011 κανένας απο εμάς , δεν περίμενε ,  ότι το στέκι της έλξης , θα γινόταν σημείο αναφοράς σε τέτοιο βαθμό μεταξύ των σιδηροδρομικών και των μηχανοδηγών , ενώ δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι ένα blog απο απλούς εργαζόμενους θα έφτανε σε αυτήν επισκεψιμότητα σε ένα τόσο εξειδικευμένο χώρο , όπως είναι αυτός της έλξης.

Θα γινόταν σημείο αναφοράς  τέτοιο  , που θα ανάγκαζε  τις παραδοσιακές συνδικαλιστικές παρατάξεις στην έλξη ( ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚ )να δημιουργήσουν ένα καθαρά  αντι - blog για να ασχολούνται μαζί μας καθημερινώς και να μας στολίζουν με διάφορα ..... κοσμητικά επίθετα ,αφού δεν έχουν άλλωστε και τίποτα ουσιαστικό να απαντήσουν !

Κλείνοντας , δίνουμε την υπόσχεση σε όλους , ότι με την βοήθεια τους θα συνεχίσουμε ακόμα ποιο δυνατά την προσπάθεια για αντικειμενική , έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Και πως ποτέ δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε αυτά που πιστεύουμε , όπως κάνουμε εδώ και 3 χρόνια !


Η διαχειριστική ομάδα του blog των μηχανοδηγών - Το Στέκι της Έλξης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου