Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Συστάθηκε επιτροπή για τον εκτροχιασμό στο Θριάσιο

Επιτροπή συστάθηκε για την διερεύνηση του εκτροχιασμού στο Θριάσιο το περασμένο Σαββάτο.
Το θέμα απασχολεί έντονα τους Διοικούντες καθώς τα βαγόνια ήταν νοικιασμένα απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  .
Φυσικά , για το θέμα του Θριασίου - Ικονίου έχουν επανειλημμένα γίνει αναφορές απο μηχανοδηγούς για τα προβλήματα που υπάρχουν σε διάφορες διαδικασίες ενώ 

αρκετοί θορυβήθηκαν απο την δημοσίευση των φωτογραφιών απο το στέκι της έλξης και προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και  την κατάσταση μίλησαν για κομματικά παιχνίδια απο το blog μας .


Να τους πούμε λοιπόν , ότι απο πέρυσι είναι το δέκατο , ενδέκατο , έχουμε χάσει το μέτρημα συμβάν στον ταλαίπωρο Ελληνικό Σιδηρόδρομο.

Η Κυβέρνηση και οι Διοικήσεις  ενόψει ιδιωτικοποιήσεων και για να πιάσουν καλή τιμή οι νύφες , χρησιμοποιούν κάθε πρόσφορο μέσο για να απαξιώσουν την αλήθεια που δείχνουν σε κάθε συμβάν ξεχωριστά οι εικόνες . 

Θυμίζουμε ( Ασωπός - Αγελάδες , Καρυά - Αγελάδες , Αλαλκομεναί - Αυτοκίνητο μέσα στην γραμμή , Τιθορέα - Διάσπαση , Απανωτά περιστατικά με το τροχαίο υλικό στον Προαστιακό τους τελευταίους μήνες λόγω έλλειψης ανταλλακτικών , Άδενδρο - Φωτιά σε MAN εν κινήση , πρόσφατο συμβάν στον Αυλώνα με αμαξ , αποκόληση σίδερου επίσης πρόσφατα στην Τιθορέα , εμπορικό που έμεινε μέσα στην γαλαρία του Ικονίου πριν μια βδομάδα)  και πόσα άλλα που ξεχνάμε , μόνο τους τελευταίους 7 μήνες. 

Το ότι και σιδηροδρομικοί προσπαθούν να μιλήσουν για κομματικά παιχνίδια , παραβλέποντας όλα τα τελευταία σοβαρά συμβάντα , δεν μας προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση , καθώς είναι γνωστοί στον χώρο όσοι υποστηρίζουν την Κυβερνητική Πολιτική.

Δυστυχώς είναι τόσο ανακόλουθοι αφού και οι ίδιοι αναφέρονται καθημερινά στα συμβάντα τονίζοντας ότι απο τύχη μέχρι σήμερα δεν είχαμε θρηνήσει θύματα.!
 Παραμένοντας  όμως πιστοί στην στήριξη της πολιτικής μνημονίων τα βάζουν με εμάς που αναφερόμαστε στην ουσία του προβλήματος , στην διάλυση που έχει επιφέρει η δήθεν εξυγίανση σε όλο τον σιδηρόδρομο.

Δυστυχώς για όλους αυτούς τους πρόθυμους ,  οι σιδηροδρομικοί γνωρίζουν πλέον τι συμβαίνει και αρχίζουν και απομονώνουν όσους μας δουλεύουν ψιλό γαζί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου