Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Oi ιδιωτικοποίησεις (TΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ) κ οι Νόμοι βάζουν σε κίνδυνο το Δημόσιο Συμφέρον

Το στέκι της έλξης , αναδεικνύει και μια άλλη πλευρά του εγκλήματος των ιδιωτικοποιήσεων και των Νόμων που έχουν ψηφιστεί για αυτές.
Aπο την μία βλέπουμε τον κ. Γιακούνιν να συναντάται με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και να ζητά την άρση των χρεών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς την Ε.Ε. για να ενδιαφερθούν οι Ρώσσοι και διαβάζουμε για Γάλλους και Ρουμάνους.
Απο την άλλη και εδώ είναι το πολύ σημαντικό κ ανησυχητικό, καθημερινά βλέπουμε στην Καρόλου να ζητούν κάθε λογής ενδιαφερόμενοι στοιχεία της Εταιρείας
εκμεταλευόμενοι στο έπακρο τον Νόμο για τις ιδιωτικοποιήσεις , στοιχεία μάλιστα που αργότερα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να στήσουν νέες -ανταγωνιστικές εταιρείες- προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ !

Και για να είμαστε ακριβείς , οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αγοραστές , έχουν την πρόσβαση ακόμη και στο πελατολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  , που φυσικά με τις τελευταίες εμπορικές συμφωνίες έχει διευρυνθεί.

Μπορούν δλδ να πληροφορηθούν συμφωνίες και όρους που αργότερα αν επιθυμούν θα χρησιμοποιήσουν για να κινηθούν ανταγωνιστικά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

 Mπορούν να πληροφορηθούν με λίγα λόγια τα πάντα !

Αυτά φυσικά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. 
Όπως και μόνο στην Ελλάδα προωθείται η ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων στο όνομα της ανάπτυξης....

Μήπως θα έπρεπε κάποιος να θυμίσει στην πολιτική ηγεσία που βγάζει τέτοιους Νόμους ,  τι σημαίνει προστασία Δημοσίου Συμφέροντος και περιουσίας ;

Εμείς επιμένουμε για 

Δημόσιο Σιδηρόδρομο - Στην υπηρεσία του πολίτη !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου