Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Εγκύκλιος για την συμπλήρωση Δελτίων Επισκευής

Με εγκύκλιο που υπογράφει ο κ.Ζηλιασκόπουλος η Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού υπενθυμίζει την υποχρέωση των μηχανοδηγών για την καταγραφή των δελτίων επισκευής   , ακόμα και στην περίπτωση που δεν διαπιστώνουν κάτι συγκεκριμένο και θα πρέπει να συμπληρώνουν τα υπόλοιπα πεδία.

Η ΔΙΤΡΥ υπενθυμίζει ότι τα στοιχεία είναι απαραίτητα για την
παρακολούθηση των Συμβάσεων Συντήρησης Τροχαίου Υλικού και ότι η υποχρέωση των μηχανοδηγών είναι κανονιστική και απολύτως αναγκαία  και επιβεβλημένη για για να αποφεύγει η Εταιρεία άσκοπες οικονομικές επιβαρύνσεις και να μπορεί να διεκδικήσει τυχόν δικαιούμενες αποζημιώσεις.


Κλείνοντας η ΔΙΤΡΥ αναφέρει ότι οι μηχανοστασιάρχες δεν θα υπογράφουν την λήξη υπηρεσίας στο Δελτίο Έλξης ένα δεν έχει παραδοθεί το Δελτίο Επισκευής και δεν αναγράφεται ο αριθμός στου στο Δελτίο Έλξης.

Σε κάθε περίπτωση που θα διαπιστώνεται αμέλεια θα ασκείται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος και οι μηχανοδηγοί καλούνται να λάβουν γνώση ενυπόγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου