Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε η διαδικασία για τα βοηθήματα για σοβαρούς λόγους ασθένειας

Με εγκύκλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεκινά η χορήγηση βοηθημάτων στους εργαζόμενους για σοβαρούς λόγους ασθένειας , όπως προέβλεπε ο όρος 6 του Κεφαλαίου V της πρόσφατης ΣΣΕ.
Η συγκεκριμένη διαδικασία είχε σταματήσει μετά την εφαρμογή των μνημονιακών Νόμων , ενώ το ποσό που έχει προυπολογιστεί για 12 μήνες δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 50 χιλιάδες Ευρώ.
Οι αιτήσεις για την χορήγηση του ανωτέρω βοηθήματος θα κατατίθενται απο
τους υπαλλήλους με τα απαραίτητα παραστατικά στις Γραμματείες των Διευθύνσεων/Υπηρεσιών/Τμημάτων τους, οι οποίες θα τις διαβιβάζουν στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού/ Τμήμα Μισθολογίου για να εξετασθούν απο την αρμόδια Επιτροπή καθώς και θα τις κοινοποιούν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών , η οποία θα ορίσει τις επόμενες μέρες και εκπρόσωπος της στην επιτροπή αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου