Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πρόβλημα με τα αναδρομικά στα χιλιόμετρα ;

Oλοκληρώθηκε πριν απο λίγο η παρουσίαση του προγράμματος που έφτιαξε η πληροφορική για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων.
Πρόκειται για ένα λειτουργικό πρόγραμμα που όπως μάθαμε απαιτεί και σύνδεση των μηχανοστασίων μέσω internet κ για αυτόν τον σκοπό περιφερειακά μηχανοστάσια (Βόλος,Δράμα,Αλεξανδρούπολη,Λειανοκλάδι)θα βρίσκονται on line σε λίγες μέρες έτσι ώστε απο 1η Αυγούστου να υπάρχει ο νέος υπολογισμός.
Πρόβλημα ωστόσο υπάρχει με την αναδρομικότητα, αφού 
όπως διαπιστώθηκε είναι πολύ δύσκολο να γίνει αναδρομικά ο τρόπος υπολογισμού απο την ημέρα που υπογράφηκε η ΣΣΕ.

Το θέμα έχει αναλάβει ο Διευθυντής ΔΙΚΑΜ κ. Ρετσινάς , ο οποίος θα ενημερώσει τον κ. Ζηλιασκόπουλο προκειμένου να βρεθεί λύση , ενώ όπως είναι λογικό θα υπάρξει και παρέμβαση του Σωματείου μας , αφού το Προεδρείο έχει ήδη ειδοποιηθεί  απο την συνάδελφο που ήταν στην παρουσίαση για το θέμα .

Εμείς θα ενημερώσουμε άμεσα για ότι αποφασισθεί , ελπίζοντας τελικά να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν φυσικά απο την αργοπορία στην λήψη αποφάσεων για το θέμα της τεχνικής υποστήριξης.

Αύριο θα βρεθούν στην Καρόλου και εκπρόσωποι απο όλα τα μηχανοστάσια , για να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα.

Το στέκι της Έλξης

1 σχόλιο:

  1. Σαν μέλος του Προεδρείου του Σωματείου , ειδοποιήθηκα για το θέμα.
    Υποχρέωση της Διοίκησης είναι να πληρώσει στους μηχανοδηγούς τα οφειλόμενα , να βρεί τον τρόπο για να γίνει αυτό εφικτό.
    Η σημερινή εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια των καθυστερήσεων που όλοι βλέπουμε σε όσα θέματα αφορούν θετικό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όχι μόνο.
    Το πρόβλημα αυτό τονίστηκε και απο την ΠΟΣ στην τελευταία επίσκεψη της στον κ. Ζηλιασκόπουλο την ώρα της συνάντησης με το Σωματείο μας ,αλλά και απο το Σωματείο.
    Θέλω να πιστεύω ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα.

    Γενιδούνιας Κώστας - Αντιπρόεδρος ΠΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή