Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Επιστολή Αντώνη Τσιαντά , Μηχανοδηγού ΜΑΙ

Ο 1ος μηχανοδηγός που τέθηκε σε αργία , Τσιαντάς Αντώνης , επειδή διαπίστωσε το πρόβλημα στην πέδη του εμπορικού την προηγούμενη Πέμπτη 26 Ιουνίου , λύνει την σιωπή του με επιστολή του στο στέκι της έλξης.
Η επιστολή του συναδέλφου Τσιαντά >
Με την επιστολή μου θα ήθελα αρχικά να χαιρετήσω όλους τους συναδέλφους και να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση στο συμβάν με την διάσπαση MLW την 26η Ιουνίου 2014.
Γενικότερα αυτές τι  ημέρες θαυμάζω και συγχαίρω εκείνους
τους ανθρώπους που δείχνουν σύμπνοια και αλληλεγγύη για τον συνάδελφο και όχι τον ατομισμό.

Όσο αφορά στο συμβάν των προηγούμενων ημερών πρέπει να σας πω ότι έπραξα ως όφειλα σύμφωνα με όσα προβλέπονται περί της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών που αναφέρει ο Γ.Κ.Κ.

Πρέπει να σας πω πως θα το ξανακάνω όσο θα συνεχίζουν άνθρωποι - συνάδελφοι - συνδικαλιστές- Διοίκηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΟΣΕ να είναι αδιάφοροι για το θέμα.
Και ειδικά μέρος συνδικαλιστών συναδέλφων που ήμουν και εγώ εκλεγμένος ως τοπικός συνδικαλιστικής έδρας ΣΤΑ.
Στο σημείο αυτό πρέπει να σας πω , ήμουν εμπνευστής οραμάτων και δικαίων λύσεων όπως την αλλαγή αμοιβών χιλιομέτρων σε ζώνες , όπως διαμορφώθηκαν σήμερα.

Καταγγέλλω την αυταρχική στάση αλλά και χρόνια αδιαφορία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τόσο σοβαρά θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κυκλοφορίας Εμπορικών Αμαξοστοιχιών και νοιώθω αηδία για την επιβράβευση του 3ου μηχανοδηγού.

Καταγγέλλω επίσης τον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ για το κατάντημα του , έναντι των ανακοινώσεων του , αλλά και πολλών χρόνιων δηλώσεων , σήμερα να παριστάνει τον σύμβουλο επιχειρήσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ , ενώ είναι εκλεγμένος για να προστατεύει τα συμφέροντα των εργαζομένων μηχανοδηγών.

Αλλά πως μπορεί να είναι διαφορετικά , όταν ο άνθρωπος είναι απόγονος της MUSTAKIAS σχολής συνδικαλιστών.

Δεν μπορεί ο άνθρωπος διαφορετικά , έχει μάθει να είναι υπηρέτης της διαπλοκής και της υποτέλειας.

Αντώνης Τσιαντάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου