Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Επίθεση σε σταθμαρχίνα σταθμό Αχαρνών

Επίθεση απο άγνωστο άτομο δέχτηκε χθές  04/07/2014  αργά το απόγευμα η Σταθμαρχίνα  υπηρεσίας του Σ.Σ Αχαρνών.
 Η συναδέλφισσα   μετά την υποδοχή της  αμαξοστοιχίας 2531 και κατά την προσπάθεια της να εισέλθει στο γραφείο της και ασκήσει τα καθήκοντα της παρεμποδίστηκε  αναιτίως.

  Εδέχθη   φραστική  επίθεση με  βρισιές και προσβολές  αλλά  και ελαφρά σωματική βία  από
άγνωστο άτομο που καταφανέστατα  βρισκόταν  υπό την  επήρεια ουσιών.

Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας  2531 μηχανοδηγός και προϊστάμενος  όταν αντιλήφθηκαν την σκηνή ακριβώς  μετά το σήμα αναχώρησης που έλαβαν δεν εκίνησαν και  προς τιμήν τους έτρεξαν προς βοήθεια , ενώ ο άγνωστος απομακρυνόταν ταχέως.
               Η  ΠΕΣΟΣΕ  από  επιτόπιο έλεγχο που έχει  κάνει  για την εξέταση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων  κατά την έναρξη λειτουργίας του σταθμού  και σε συνεργασία με τους συναδέλφους Σταθμάρχες και Σταθμαρχίνες που εργάζονται στον  Σ.Σ Αχαρνών  είχε προειδοποιήσει για την επικρατούσα κατάσταση προτού στελεχωθεί   και έχει καλέσει την  υπηρεσία να λάβει άμεσα μέτρα προστασίας επιβατών και εργαζομένων. 

Χρειαζόταν όμως η παρουσία του Σταθμάρχη να αναδειχτούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το επιβατικό κοινό στον συγκεκριμένο σταθμό;

Χρειαζόταν  η παρουσία του Σταθμάρχη  να αναδειχθούν τα προβλήματα των επιβατών και να γίνει ερώτηση στην βουλή ;


Μαθητές  , επιβάτες ,ο τύπος  καθημερινά  όλοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Η ΠΕΣΟΣΕ απαιτεί άμεση  λήψη μέτρων  για την προστασία επιβατών και εργαζομένων  και παρακολουθεί  στενά το θέμα.


1 σχόλιο:

  1. Στ. Αχαρνών: Σούπερ Μάρκετ ουσιών και τόπος διαμονής κολασμένων ψυχών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή