Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Συνδιοργάνωση θεατρικής παράστασης απο τον ΣΦΣ και τον ΟΣΕ

Αναδημοσιευση απο τον ΣΦΣ 
Ο  Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου, υποστηρίζει και προωθεί την τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις της, πόσο μάλλον όταν σε αυτή εμπλέκεται ένα ιστορικό σιδηροδρομικό κτίριο - κόσμημα, όπως αυτό του σταθμού Πελοποννήσου!
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε την συνδιοργάνωση με τον ΟΣΕ και την καλλιτεχνική ομάδα «επωδός» της τραγωδίας «Εκάβη» του Ευριπίδη, η οποία θα λάβει χώρα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πελοποννήσου!
Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο κ. Βασίλης Κονταξής και οι παραστάσεις ξεκινούν από

σήμερα, 14/7, και θα ολοκληρωθούν στις 24/7! Πληροφορίες και κρατήσεις στο 6907315161 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekavidrama@gmail.com . Τ

α μέλη του συλλόγου δικαιούνται 30% έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου