Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δόθηκαν ....υποσχέσεις απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επίλυση των προβλημάτων της κίνησης λέει η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ολόκληρη η ανακοίνωση >
Συνάδελφοι - συναδέλφισσες,
Την  1/7/2014 το προεδρείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κύριο Ζηλιασκόπουλο. Έπειτα από
εξαντλητική και επιτακτική ανάγκη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που μαστίζουν τον κλάδο δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις.

Εμείς αναμένουμε να δοθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα κάποιες λύσεις των χρόνιων προβλημάτων ειδάλλως θα προβούμε σε ενέργειες βάση του Γ.Κ.Κ. έτσι ώστε να προστατεύσουμε το προσωπικό από προβλήματα-εντάσεις και ψυχικής και σωματικής εξάντλησης. 

Το προσωπικό σε καθημερινή βάση αντιμετωπίζει την αγανάκτηση του επιβατικού κοινού, δέχεται προσβολές και φραστικές επιθέσεις χωρίς να μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα τα οποία οφείλονται στο τροχαίο υλικό και την μη συντήρηση του όπως καθυστερήσεις, κλιματισμοί, καθαριότητα, W.C, εκφωνήσεις. 

Επίσης  δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη εξυπηρέτησης Α.Μ.Ε.Α.

Το προσωπικό επί των αμαξοστοιχιών και το προσωπικό έκδοσης τίτλου μεταφοράς των σταθμών προσπαθεί να ισορροπεί και να μετριάζει τα προβλήματα. 

Λύσεις πρέπει να δίνουν τα διευθυντικά όργανα και σωστές κατευθύνσεις, αντί αυτού συμβαίνει το αντίθετο. 

Καλό θα είναι να βγουν από τα γραφεία τους, να επισκεφτούν τους χώρους και να δώσουν λύσεις και μάλιστα τις ώρες αιχμής. 

Τα παραπάνω δίνουν την εντύπωση ότι κάποιοι λειτουργούν για ευνόητους λόγους προσχεδιασμένα ενάντια στα συμφέροντα της εταιρείας και των εργαζομένων της. 

Με τις μεθόδους τους δημιουργούν σύγχυση στο προσωπικό  και στο επιβατικό κοινό με τελικό σκοπό την απαξίωση της εταιρείας και την πώληση της σε εξευτελιστική τιμή.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ 
ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

2 σχόλια:

  1. Αυτοί ασχολούνται με άλλα παιδιά.
    Την επιστολή του Κασκαντίρη άραγε την διαβάσαν; Και αν ναι γιατί δεν την αναδημοσιεύσαν όπως αυτή του Τσιρώνη;
    Μια στάση εργασίας πήγαν να κάνουν πριν κάτι μήνες και την πήραν πίσω για τα χιλιόμετρα.
    Κατώτεροι των περιστάσεων , δουλεύουν για τα φιλαράκια τους που δουλεύουν στα γραφεία κ πέρνουν ποιο πολλά απο εμάς στην γραμμή.
    Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εις οιωνος αριστος αμυνεσθε παρι παρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή