Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Oύτε αυτόν τον μήνα η πληρωμή των χιλιομέτρων με τον νέο τρόπο

Για τον Αύγουστο μετατίθεται η πληρωμή της χιλιομετρικής αποζημίωσης με τον νέο τρόπο που προβλέπει η εδώ και σχεδόν 2 μήνες υπογεγραμμένη ΣΣΕ.

Αυτό οφείλετε  

στην έλλειψη προγράμματος που θα  περνάει τα χιλιόμετρα με τον νέο τρόπο.

Οι πληροφορίες λένε ότι στην ΔΙΚΑΜ προσανατολίζονται στο να διαμορφώσουν πίνακες με τις Υπηρεσίες που θα συγκεκριμενοποιούν την κάθε μια ξεχωριστά -και ανα μηχανοστάσιο -με βάση τα ορισθέντα στο πρόγραμμα.( που θα συναντιούνται κανονικά τα τρένα ) και η πληρωμή να αρχίσει τον Αύγουστο.        ( φυσικά έτσι θα δημιουργείται πρόβλημα όταν υπάρχουν καθυστερήσεις ή  για παράδειγμα στα εμπορικά που δεν έχουν σταθερό σημείο συνάντησης ).

Η λύση του προβλήματος ανατέθηκε προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας σε υπηρεσιακό παράγοντα και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί τελικά.

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε προκύψει.

Σημειώνουμε ότι η πληρωμή των οφειλόμενων αναπαύσεων προηγούμενου έτους , θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου και θα γίνει και πάλι σε μηνιαίες δόσεις.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει για το θέμα με τα πτυχία ΤΕΙ κ την εξομοίωση τους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ , ούτε για το επίδομα ευθύνης των 5 συναδέλφων που τοποθετήθηκαν πρόσφατα και με προφορική εντολή σε θέση τμηματάρχη σε ΜΑΙ και ΜΘ καθώς και με το θέμα των διανυκτερεύσεων σε Δράμα , Πάτρα.

ΘΑ γίνουν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου