Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Tριαντάφυλλος και Άγγελος , 8ος και 9ος μηχανοδηγός που φεύγουν χωρίς το ευθύνης

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ τα Ψεύτικα τα Λόγια τα Μεγάλα για το θέμα απο ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚ Έλξης.
Το στέκι της έλξης συνεχίζει να μετρά τους μηχανοδηγούς που φεύγουν συνταξιούχοι χωρίς το επίδομα ευθύνης να προσμετράτε στην σύνταξη τους.
2 μήνες μετά την υπογραφή της ΣΣΕ και την χάλκευση της απόφασης  της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έγινε για το θέμα τον Μάρτη έπειτα απο τις υπογραφές 70 και πλέον μηχανοδηγών ,  τίποτα δεν έχει προχωρήσει.
Στους συναδέλφους μας μηχανοδηγούς 
Καρατζά Άγγελο και Τριανταφυλλίδη Τριαντάφυλλο που συνταξιοδοτήθηκαν απο το μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης  ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην νέα φάση της ζωής τους.

Θυμίζουμε τους 7 μηχανοδηγούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί μέχρι στιγμής χωρίς να υπολογίζεται  το επίδομα ευθύνης στην σύνταξη τους 

Μακρίδης Λευτέρης  - Μηχανοδηγός  Δράμας 
Θοδωρής Εξαρχάκος  - Μηχανοδηγός ΜΑΙ 
Δημήτρης Κουντούρης - Μηχανοδηγός ΜΑΙ
 Γιώργος Μιχαλόπουλος - Μηχανοδηγός ΜΑΙ
Τάσος Κυνηγόπουλος  - Μηχανοδηγός ΜΘ
 Ματθαίος Ζολώτας     - Μηχανοδηγός ΜΘ
 Μιχάλης Στανιτσόπουλος   - Μηχανοδηγός ΜΘ 


Θυμίζουμε και τους 7 συνδικαλιστές της πλειοψηφίας που ψήφισαν στο ΔΣ του Σωματείου μας την ΣΣΕ , ξεχνώντας την ΟΜΟΦΩΝΗ εντολή που έδωσαν για το θέμα στο ΔΣ ,  οι μηχανοδηγοί στην τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Τουρλής , Αλτής , Καπιτάνος , Θανασιάς - ΔΑΚΕ
Θεοδωρόπουλος , Συρόπουλος , Φιλιπόπουλος - ΠΑΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου