Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Στη γενική συνέλευση της UNIFE παρέστη ο Στέφανος Αγιάσογλου της ΕΕΣΣΤΥ

Στο Λονδίνο ταξίδεψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EEΣΣΤΥ (Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού), Στέφανος Αγιάσογλου, προκειμένου να συμμετάσχει στην 23η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκών Εταιρειών Κατασκευής Σιδηροδρομικών Προμηθειών.


Ο κ. Αγιάσογλου προσκλήθηκε από τον Γενικό Δ/ντή της UNIFE κ. Philippe Citroen, στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. με τον ευρωπαϊκό σύνδεσμο. Στη Γενική Συνέλευση συγκεντρώθηκαν τα μέλη της UNIFE,  οι ηγέτες δηλαδή των επιχειρήσεων από ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του σιδηρόδρομου σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μάλιστα, υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων επιχειρήσεων στο κόσμο που δραστηριοποιούνται στο χώρο των σιδηροδρομικών προμηθειών, εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους  για τον ελληνικό σιδηρόδρομο και τις προοπτικές  εξέλιξής του.

Η επόμενη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2015, στο Βουκουρέστι, Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου