Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Απίστευτο VIDEO – Πέρασε το τρένο από πάνω τους κι έζησαν!

Δείτε το βίντεο μέσα απο την καμπίνα !
Δύο γυναίκες προσπάθησαν στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών να διασχίσουν μία γέφυρα και παγιδεύτηκαν στις σιδηροδρομικές γραμμές κι ενώ το τρένο τις πλησίαζε! Τελικά, ξάπλωσαν κάτω και σώθηκαν!
Στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών δύο γυναίκες προσπάθησαν να περάσουν την γέφυρα αλλά
παγιδεύτηκαν σ' αυτήν κι ενώ το τρένο τις καταδίωκε. 

Ο οδηγός του τρένου δεν μπορούσε να σταματήσει, εκείνες άρχισαν να τρέχουν αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αμαξοστοιχεία τις είχε φτάσει. 

Τότε η μία γυναίκα ξάπλωσε στις ράγες του τρένου και η άλλη που λίγο έλειψε να πηδήξει από κάτω την μιμήθηκε. Το τρένο πέρασε από πάνω τους αλλά και οι δύο γυναίκες δεν έπαθαν το παραμικρό!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο οδηγός της αμαξοστοιχείας χτύπησε αμέσως το συναγερμό, νομίζοντας πως έχει σκοτώσει τις δύο γυναίκες, ενώ εκείνες λίγο μετά το συμβάν έφυγαν φανερά σοκαρισμένες. 

Δείτε το συγκλονιστικό video!


Πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου